Odata ajunsa acasa, am pus la dezghetat foaia de placinta si fac umplutura.
Am avut nevoie de 2 cepe medii
500gr ciuperci
1 legatura patrunjel
1 legatura marar
150 gr de masline fara samburi
ulei, sare, piper
Am taiat ceapa cat de marunt am putut eu(si nu prea pot ca imediat plang
). Am pus-o la calit in putin ulei pana devine sticloasa. Am adaugat ciupercile si le-am calit pana a scazut toata apa. Apoi am adaugat patrunjelul si mararul tocat marunt. Am mai lasat cam 3-4 minute pe foc, am potrivit cu sare si piper si am lasat sa se raceasca.Dupa ce s-a racit suficient, am adaugat un pic de pasta de rosii. Nu-mi place mancarea verde
nu intra in gura
. Am adaugat maslinele fara samburi si am pus la robot sa se mai marunteasca.Am intins 2 foi, le-am uns foarte bine cu ulei. Am intins compozitia uniform.
Am rulat bine bine. Am pus intr-o tava hartie de copt. Am pus rulada si la cuptor cu ea. Dupa 10 minute deja in bucataria mea mirosea de-ti venea sa escaladezi peretii (ptiu ce modesta m-a mai facut mama mea
)La final asa a iesit
POFTA BUNA!
PS. Multumesc de idee Ana. Eu am facut-o de post.
2 comentarii:
Ioiiii,Vero...mie nu mi-a dat prin cap de masline...ptiui!Am retinut-o!:))
Tocmai cand imi incoltea in cap intrebarea "unde-i oualelele?",ai mentionat ca e de post...got it!:))
Mah,cred ca am taifun in gura....data aviatoare pus si io maslinute.parole!:)
Ouale...e la Max...:)))
Le tine la el pana maine :)))
Trimiteți un comentariu