Dar sa revin la mancarea cu pricina.
Am pus la fiert 5-6 cartofi micuti in apa cu sare grunjoasa. Dupa ce au fiert, am scurs apa si am lasat sa se racoreasca.
Am pus la calit, intr-un ceaunel de tuci, o ceapa rosie, pana devine sticloasa
Cat timp ceapa se caleste, am sfaramat cartofii cu dosul unei furculite.
Dupa ce ceapa s-a calit, am adaugat cartofii sfaramati
Am adaugat putina apa calduta sa se inmoaie si am lat pe foc vreo 15-20 de minute. Apoi am adaugat niste pasta de tomate si niste branza rasa.
Si am lasat pe foc timp de 5 minute. Am adaugat si un pic de unt sa iasa mai moale
Am lasat sa se topeasca untul si am oprit.
Aveam o friptura de pui. Am incalzit-o la microunde si a iesit cam asa
Am mancat cu paine prajita(cu ou si lapte) si castraveti murati.
POFTA BUNA!!!
PS. Am vorbit cu buna la tara si mi-a zis ca nu e chisalita...Sunt cartofi topsiti. Chisalita se face din caise, prune.
1 comentarii:
Sincer,inghit in sec....asta cu chisalita n-o stiam...
Trimiteți un comentariu