Si daca tot am fost pusa pe gatit ieri, am facut si un bors moldoveanului meu. Si i-am facut unul de pui.
Carne de pui de care am avut in casa am pus-o la fiert in apa cu sare. Am spumuit frumos. Am adaugat apoi o ceapa taiata marunt, morcov ras, ardei de la congelator.
Si am lasat sa fiarba cam 20 de minute. Cat sa fiarba legumele. Apoi am adaugat un litru de bors de putina. Eu nu stiu sa folosesc bors magic si nu acresc mancarurile cu sare de lamaie. Am avut mereu bors in casa. Mama sa-i dea Dumnezeu sanatate ca umple bors. Si daca nu are mama, este la magazin
. Dupa ce a dat in clocot, am adaugat o legatura de patrunjel si una de marar tocat marunt si leustean, tot de la congelator. Am lasat sa fiarba si zarzavatul, apoi am adaugat taietei de casa, facuti de je
Am lasat la foc mic sa fiarba si taieteii si gata. Poftiti la masa, va rog!
POFTA BUNA SI ENGAGE!!!
2 comentarii:
ENGAGE!Vreeeeaaaaauuuuu si iooooooooo....astia in Banat habar nu au ce e aia bors de putina si man'ca numai zupe si ciorbe dulci....:((((
Iti trimit niste huste sa iti umpli bors singura?? :)))
Sau un colet? :)))
Trimiteți un comentariu