Social Icons

joi, 12 noiembrie 2009

Paine prajita cu ou si lapte

Nu stiu daca a mai facut cineva, dar eu o consider o inventie de moment :))
Am batut doua oua proaspete :))

Peste care am adaugat cam 200-250 ml lapte batut.


Am amestecat bine-bine. Eu am facut 10 felii de paine din compozitia rezultata.
Am dat fiecare felie de paine pe o parte si cealalta prin oul cu laptele si apoi le-am prajit in uleiul incins



Asa arata la final




POFTA BUNA!!!

7 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Prin Dobrogea le spune friganele...si is demential de gustoase!
Incearca lapte dulce in loc de lapte prins , iar final asorteaza-le cu finetti,gem,dulceata sau zahar pur si simplu....merg de minune cu lapte,cafea si chiar ceai...

Veronica spunea...

Asa imi facea si buna, dar Max scifositu nu vrea asa.
Ca cica ori e de mancat cu mancare, ori e desert?

nebunele spunea...

da friganeleeeeeee.Acu fro cateva zile mi-am facut o paine intreaga.Le-am pus zahar deasupra si le-am mancat alaturi de o cana de lapte fierbinte.mhhh yammmyyyy,mai vreau...

nebunele spunea...

fata io's irina aka nebunele???

Veronica spunea...

Irinuca...daca se supara nebunele adevaratele? :)))

Luciana spunea...

imi aduc aminte cand eram foooarte mica, iar mama venea sa ma trezeasca cu feliile acestea, cu gem...un gust care nu l-am mai simtit de 20 de ani dar maine dimineata il voi surprinde pe iubitul meu! Pacat sa nu placa cuiva!

Luciana spunea...

Mirosul cu care mama ma trezea cand eram micuta, nu l-am mai simtit de 20 de ani dar dintr-o data mi-a venit asa pofta...mersi ca ati scris reteta, maine dimineata le voi face! Deabia astept!

Share It