Am batut doua oua proaspete :))
Peste care am adaugat cam 200-250 ml lapte batut.
Am amestecat bine-bine. Eu am facut 10 felii de paine din compozitia rezultata.
Am dat fiecare felie de paine pe o parte si cealalta prin oul cu laptele si apoi le-am prajit in uleiul incins
Asa arata la final
POFTA BUNA!!!
7 comentarii:
Prin Dobrogea le spune friganele...si is demential de gustoase!
Incearca lapte dulce in loc de lapte prins , iar final asorteaza-le cu finetti,gem,dulceata sau zahar pur si simplu....merg de minune cu lapte,cafea si chiar ceai...
Asa imi facea si buna, dar Max scifositu nu vrea asa.
Ca cica ori e de mancat cu mancare, ori e desert?
da friganeleeeeeee.Acu fro cateva zile mi-am facut o paine intreaga.Le-am pus zahar deasupra si le-am mancat alaturi de o cana de lapte fierbinte.mhhh yammmyyyy,mai vreau...
fata io's irina aka nebunele???
Irinuca...daca se supara nebunele adevaratele? :)))
imi aduc aminte cand eram foooarte mica, iar mama venea sa ma trezeasca cu feliile acestea, cu gem...un gust care nu l-am mai simtit de 20 de ani dar maine dimineata il voi surprinde pe iubitul meu! Pacat sa nu placa cuiva!
Mirosul cu care mama ma trezea cand eram micuta, nu l-am mai simtit de 20 de ani dar dintr-o data mi-a venit asa pofta...mersi ca ati scris reteta, maine dimineata le voi face! Deabia astept!
Trimiteți un comentariu