Social Icons

joi, 21 ianuarie 2010

Tigarile medicinale

Am un coleg care de pe 1 ianurie 2010 si-a propus el, asa in sinea lui, sa se lase de fumat. Si cica ca sa-i fie mai usor, de-l apuca dorul unei tigari, si-a cumparat tigari medicinale. Oare cine le-a inventat?? Mai bine statea si se relaxa in ziua aia decat sa fi inventat asemenea scarbosenii. Pe cuvant. 
Pana azi nu le-am simtit asa bine mirosul. Si zau ca nu am nasul infundat. Dar azi mi-au iesit pe ochi. 
Am fost la aniversarea zilei lui de nastere si unul dintre invitati a incercat aceste bazaconii, numite tigari medicinale. Am iesit de acolo nauca de cap. Miros ingrozitor. Acum imi dau seama ca exista ceva care sa intreaca mirosul imbacsit al colegului meu "putaciosu".
Mi-am facut dus, am schimbat hainele, am scos la aerisit haina cu care am fost la munca, dar miroul e in narile mele, in creierul meu. Abia pot simti mirosul de la odorizantul de camera.
Fereasca sfantu sa ai pe cineva care in incercarea lui de a se lasa de fumat, sa fumeze asemenea prostii. Pai din cateva tigari te scoate la pensie inainte de termen. Efectiv iti vine sa-ti versi intestinele din tine. Asa ca dragilor, cei care vreti sa lasati tigarile, inarmati-ma cu mai multa vointa si lasati prostiile astea. Ca o sa va treziti la un moment dat singur, fara nimeni in jur.

4 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Pai asta o fi si ideea...sa alungi lumea si sa puti ca un sconcs...:)))

Unknown spunea...

Cica mecanismul de functionare al acestor scarbosenii e sa ti se faca rau de la miros. Faza e ca individu fumegacios nu avea absolut nimic. Cei din jur...victime.

Unknown spunea...

Multumesc Celui de Sus ca am reusit sa ma las de la mine putere. A contat mult un impuls venit asa...pe nepusa masa :))) care acum tine de sanatate

Lillee spunea...

:)) Cunosc si eu mirosul...am fost obligata sa-l suport vreo 6 luni ( colega mea incerca sa se lase de fumat...da' doar a incercat, dupa 6 luni a trecut iar la tigari normale)