Social Icons

luni, 25 ianuarie 2010

Cu susu` in jos


Ce-i drept o perioada am cam neglijat blogul. Am fost si ocupata cu ziua sotului meu, la serviciu munca. I-am neglijat si pe cei ce-i citesc cu drag zi de zi. Dupa ce au trecut toate, azi m-am pus la punct cu ce s-a mai intamplat. Si vreau sa concluzionez ca unii oameni sunt rau de tot, cu susu` in jos. Adica??
Am citit pe blogul lui Lillee ca isi va modera comentariile din cauza unor postari rautacioase. Am citit ca si Simona Gherghe trece printr-o faza nasoala cu blogul ei?
Da ce aveti fratilor cu oamenii? Ce nu va convine? Ce sunteti asa de rai? 
Consider ca blogul e o chestie privata, personala, unde autorul scrie ce vrea si cum vrea, iar noi cititorii putem comenta in limita bunului simt, fara sa atacam dur sau sa ne dam atotstiutori, descoperitorii adevarului absolut sau mai urat, sa ne spalam rufele in public, asa cum si-a permis cineva pe blogul meu. Am sters comentariul cu pricina. Noroc ca l-am vazut aseara tarziu si cine stie de cat timp era acolo. Da cu ce sunt datori cititorii mei sa citeasca niste mizerii care nu au absolut nici o legatura cu blogul?? 
Eu chiar nu pot sa inteleg aceasta categorie de oameni carora le place sa starneasca zazania si sa semene samanta de rautate? Poate ca ii macina invidia. Habar nu am.
Asa ca o sa spun si eu inca o data, nu ca pe mine m-ar asculta careva, dar haideti sa nu mai fim atat de rai si sa postam comentarii de amorul artei, sa ne aflam in treaba, sa-l afectam negativ pe cel de langa noi. De nu va place ce scrie, exprimat-ti civilizat punctul de vedere, dar nu te indraci atat de tare. Nu ma obliga sa iti inghit mojiciile. Nu mi te baga cu de-a sila in ochi, ca te deletesc de nu te vezi (deletesc=cuvant inventat de mine acum, in timpul scrierii)
Cand nu mi-a placut ce am citit, am apelat cu mare incredere la butonul rosu din coltul din dreapta sus in care e bifat un "X" maricel. Si gata. Da nu m-am apucat sa ma dau eu marea fanfaroana ca stiu eu ca nu e asa ci invers, sau sa jignesc printr-un comentariu de prost gust.
Lasa-ma bre in apele mele sa ma scald linistita. Ce vrei tu sa-mi strici placerea?
Drept pentru care, sa nu mai existe neplaceri, am ales sa-mi moderez si eu comentariile. Si va indrum si pe voi sa faceti la fel, pentru a evita situatii neplacute. Hai va pup. Aveti grija de voi.

7 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Mey...esti ca gogoasa infuriata...nu te mai supara pentru nemernicia altora si gata...vorba ta:ezista delete si cosul de gunoi...ce naiba?!
Haidi tu fata draga...ia baga mare cum ai petrecut cu jumatatea de ziua lui si,mai mult,ce-ti mai face finuta aia mica si dragalasa?!:)

Unknown spunea...

Nu e faza ca ma supar, dar ce satisfactie poti avea jignind pe unul sau pe altu? Sau postand comentarii imbecile??
Sa povestesc cum am petrecut?? Sa fac o poza la o ramasita de tort, ce a mai ramas, si apoi scriu.

Anonim spunea...

La mulţi ani, să-ţi trăiască soţul, Veronica!!

Cât despre cei care dau comentarii 'picante', la recycle bin cu ei!! :)

Ana-Maria spunea...

Mey..unii are sarisfactie numai asa , pe lumea asta...si are si ei dreptu' sa traieste , tot pe lumea asta...me-ntelegi?:))))

No,hai ca abia astept povestea si poza cu tortul,ca sa mor io de ciuda...hehehehehehe...pusici!

Ana-Maria spunea...

Era vorba de satisfactie,da?:)))))))))))

Mariana spunea...

Veronica ai dreptate,da eu nu stiu sa le sterg,e drept nu am avut comentarii rautacioase,dar tre sa ma inveti sa l-e sterg si sa l-e modelez!OK,te roggg,asta mai incolo!

Da uite sa-ti fie si cald te rog sa roidici o leapsa draguta si usoara,te puppppp!

Unknown spunea...

E grele astea pt mine. Mi-as lua un puscoi sa-i mitraliez pe cei rai si sadici in cuvinte
Mariana promit sa te ajut. Acum merg sa vad ce leapsa ma asteapta!