Nu am mai facut de mult tare aceqasta reteta si chiar a fost o alternativa in menu-l familie.
Am avut nevoie de:
- 500 gr ficatei de pasare
- 2 cepe potrivite
- o lingura de ardei conservati
- 2-3 linguri de faina integrala
- sape, piper dupa gust
Ficateii i-am spalat bine si am indepartat eventualele suvite de grasime. I-am pus la fiert in apa cu sare. Intre timp ceapa am taiat-o cat am reusit eu de marunt si am pus-o la inabusit cu ardeiul din conserva.
Am turnat mereu apa sa aiba unde se inabusi. Cand a fost gata am adaugat si facateii.
Intr-un castron am facut un rentaj din faina integrala cu apa, de consistenta unei smantani pe care l-am adaugat peste ficatei.
Am amestecat continuu sa nu se prinda. La final am servit cu pilaf si garnitura de gogosari in otet.
POFTA BUNA!!!
3 comentarii:
Pai asta e nebuneala la gusturi , nu altceva!
Daca asta e nebuneala, atunci super mega combinatiile mele din perioada de gravidanata cum s-or numi?? Nu-ti doresc sa auzi de ce eram in stare :))) O iei la fuga sigur :)))
May Vero...ia baga din ciclul super mega nebuneala matale de gravida...sa vedem ce iasa...si iti zic eu care din noi doua e mai dusa cu pluta:tu ca le-ai avut sau io ca le aplic?:)))))
Trimiteți un comentariu