Social Icons

miercuri, 27 ianuarie 2010

Mancarica de cartofi cu afumatura

Ieri se pare ca am fost bucatareasa sefa la popota armetei . Am avut zi full in bucatarie. Si printre altele am pregatit o mancarica de cartofi cu afumatura, dar altfel.
Aveam niste coasta afumata de la soacra`mea si comandantul armatei   a ordonat mancarica cu afumatura. Si cum ordinele se executa, nu se discuta, am purces la gatit. Afumatura am pus-o la fiert in apa cu putina sare pana s-a desprins de pe os. In aceeasi apa am pus la fiert 4 cartofi medii(taiati cubulete), 2 morcovi  mici(taiati rondele) si o ceapa. Cand au fiert bine, i-am sfaramat cu un tel. Carnea am scos-o de pe oase si am taiat-o fasii si am amestecat-o cu cartofii. Am mai lasat sa dea intr-un clocot si gata.
Am servit abia azi cu mamaligura si conopida la otet.
 

POFTA BUNA!!!



5 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Si cu dieta ce facem , bre?!Ca ma omori cu zile,zau asa...la ce bunataturi randuiesti matale!

Unknown spunea...

Nu e de mancare pentru tine, eu mai am pana termin documentarea. E doar de gatit, mirosit si lins pe botic. E de mancat pt restu familiei ce stau bine cu kilele.

Anonim spunea...

Asta am gătit şi eu azi şi răsfoind prin titlurile noi, al tău mi-a atras astfel atenţia. Eu nu sfărâm cartofii, îi tai cubuleţe, îi fierb, dar îi las aşa. Oricum, au ieşit buni-buni. Şi cred că şi ai tăi ai fost delicioşi!! :)

Unknown spunea...

Cris, de regula asa fac si eu. Acum mi-a tunat asa sa mai modific. Am pregatit-o ca pentru bebici, doar sa inghita :)))

Ana-Maria spunea...

Tu chiar ma killaresti :))))))
Unde sunt zapezile de alta data?Cand mancam io ca sparta bunaciuni de astea de care faci matale?Of,of si iara of!Si mai ,mai...