Social Icons

duminică, 7 martie 2010

Zi cu emotii!


Astazi pe langa ziua lui Marius a fost si debutul copiilor cu care am inceput un proiect minunat in vederea infiintarii unui ansamblu de dansuri populare. Unii dintre ei aveau emotii, altii nu. Dar eu, aveam furnici in stomac. Am incercat pe cat posibil sa nu le transmit din emotiile mele. Nu stiu cat am reusit.
Nu mi-am imaginat acest moment in nici intr-un fel. Am avut incredere in ei si in coregraful ce i-a pregatit, ca va iesi extraordinar de frumos. Si asa a si fost.
Azi ei au fost la inaltime. Au dat tot ce au avut mai bun din ei. S-au comportat ca niste profesionisti la inceput de drum. Sunt foarte mandra de ei. Mi-e inima plina de bucurie.
Am plans de emotie cat au evoluat. Incercat sa ma stapanesc, dar emotiile m-au coplesit. Au fost extraordinari.
Dragilor ma inclin in fata voastra. Va apreciez si sa stiti ca, chiar daca va mai cert uneori, eu va iubesc pe toti la fel. Imi sunteti ca niste frati mai mici. De asta va rog nu-mi mai spuneti "doamna" O sa am timp de domnit slava cerului.
Si ii multumesc si coregrafului, Verginel Solomon si dirijorului Valerica Pietraru. Si baietilor si fetelor de la ansamblul Trandafir de la Moldova care ne-au fost alaturi in tot acest timp. Si imi doresc nespus sa mergem mai departe cu acest proiect deosebit.
FELICITARI DRAGILOR!!!

Si AICI gasiti pozele de la debutul lor. Sunt si poze facute inainte.
 

2 comentarii:

Alma Gi spunea...

la multi ani draga veronica. sa fii sanatoasa si fericita mereu.
un buchet de trandafiri special pentru tine.

Lillee spunea...

Frumoase pozele si felicitari copiilor cat si tie. Braco!