Social Icons

luni, 29 martie 2010

Nervi de seara

Ori blogspot asta isi bate joc de mine, ori sunt eu tuta si nu ma mai pricep sa inserez poze in postari, ori nu merge acest serviciu momentan. Din toate astea adunate si inmultite fiecare in parte, o cauza precisa trebuie sa fie.
Incet incet incep sa fiu dezamagita de aceste chestiuni si nu-mi place. Dar atat timp cat e free, mai taci si mai inghiti uneori. Dar acum uite ca nu pot sa tac si sa inghit. Am scris o postare cu ce am dres in week-end si cand sa pun poze....ioc. Si dai si incearca si lupta-te singura si schimba pe la setari si chinui-te singura. Nimic frate. Nu vrea. Poate la mine nu vrea si cu altii nu face nazuri din astea. Cine stie. Nu i-o fi placand de fata mea, dar e aceeasi de cand am blogul. Hmmm....incep sa-mi pierd rabdarea.
Intre timp am mai incercat sa inserez o poza....pauza. Nu ma mai joc asa. Eu vreau postare cu poze ca altfel nu are nici un haz ce am scris eu acolo. 
Credeti ca ma aude careva sa-mi rezolva si mie problema?!

6 comentarii:

Adelina spunea...

A fost o problemă cu nişte servere. Nici la mine nu apăreau pozele în unele însemnări de pe blog. Se pare că şi-a revenit acum. :)

Ninulescu spunea...

trimite-mi te rog la : bloguluninu@gmail.com
un mesaj cu o adresa unde iti pot trimite niste sfaturi si o sa devii experta in Blogger... promit.

Unknown spunea...

La toata lumea a mers rau.

Unknown spunea...

Si eu cand au asemenea probleme nu pot sa puna un anunt la avizier? Eu asa stiu ca e politicos.
Ninule trimit mail de indata. Sa ma inveti tot ce stii si ce nu stii sa ii dau pe spate pe astia de la blogspot :)))

Anonim spunea...

Hihihihihiiii...de ce crezi ca subsemnata s-o dus pe wordpress?de nebuneala de genul asta...si sa sti ca si wordpress e de moca ,nu in totalitate , clar...
Ai rezolvat problema?

Unknown spunea...

Ana, am rezolvat. Pot atasa poze acum. Faza e ca aseara m-am inscris pe wordpress si nici acum nu mi-a venit mail de activare. Mai astept :)))