Social Icons

marți, 23 martie 2010

Florea de marti

Primavara a venit, 
Iar la mine-n blog a rasarit
O floricica frumusea
De la Ana, amica mea.

 
Vai scuipati intr-o parte sa nu ma deocheati. Ce poeta am fost in dimineata asta. O fi de la cafea. Sau de la aerul primavaratic din biroul nostru. In fine, prea putin conteaza asta. Ceea ce conteaza de fapt e ca aceasta floricica galben-verde am primit-o de la draga Ana . Culorile m-au dus cu gandul direct la echipa mea de suflet, FC Vaslui, care a facut un meci deosebit de frumos aseara impotriva celor de la Rapid. Nu am fost pe stadion, din cauza de sot obosit dupa 12 ore de scarbici, dar promit sa recuperz cat de curand. Mi-e dor de atmosfera de pe stadion, de clocotul glasurilor de la galerie.
Ofer si eu in dar aceasta floricica tuturor doamnelor si domnisoarelor care -mi trec pragul blogului .

5 comentarii:

Unknown spunea...

s-o stapanesti cu placere....dar daca tot o oferi,ia zi si la mine,cum e cu luatul.....am facut si eu un postpe bluog-ul meu,cu aceasta intrebare,dar nu m- bagat nimeni in seama!pup si o zi buna!

Anonim spunea...

Veronica draga...te tzuca mandea...sa o stapanesti sanatoasa si sa iesi la meciuri cat mai rapid...bravo lu' FC Vaslui...tot ce bate echipele de capitala , ma satisface pana la orgasm...parole!:D
Pusike tie!

Unknown spunea...

Mihaela cred ca ti-am explicat azi. Nu stiu cat ai inteles ca vorbeau multi in jurul meu si eu scriam pe sarite.
Ana am o asa mare satisfactiune cand provincia bate capitala la folbal :)) nu ai idee. Si mai ales cand bate echipa mea.

Lillee spunea...

Felicitari, o meriti. :) Am scuipat intr-o parte sa nu te deochi :P

Unknown spunea...

Lillee multumesc. Si sa stii ca eu ma deochi repede. Nu stiu ce am. Doar imi zice mama sa port chilotii pe dos, dar eu batman, batman :))