Social Icons

joi, 18 martie 2010

Cafeau de dimineata


Azi am gafat-o rau de tot. Si chiar mi-a fost foarte teama pentru viata mea.
Ieri am cumparat un filtru de cafea sa ne bem cafeaua la serviciu. Am pus bani mana de la mana si ne-am dotat cu filtru, cafea, lapte pentru cafea, filtre de hartie. Iar azi, desteptaciunea din mine s-a oferit sa pregateasca cafeaua. Numai ca nu am tinut cont ca masura de cafea e mai mare decat lingurita. Si am pus 5 masuri de cafea, caci 5 persoane suntem care bem cafea. Dupa mine am zis ca e bine. Numai ca a iesit o cafea extrem de tare. Am pus eu lapte si miere, degeaba. Am mai pus si apa, degeaba.
Am constientizat ce am facut. Am anuntat si colegii sa aibe grija. Tremuricii nu m-au luat inca, timpul nu e pierdut oricum. Dar o presiune ce am in cap....dohhh! Abia pot sa ma concentrez la ce am de facut. Naspa, aiurea, cam nasol. Sper sa-mi revin ca numai maine nu-i poaimaine si am o alta manifestare si trebuie sa fiu fresh, de oua      



Later edit: pentru ca Dumnezeu ma iubeste si are grija de mine, iar cineva acolo sus a pus o vorba buna pentru mine, am primit o invoire de o ora, motiv ca trebuie sa vin la repetitie la dansuri de la 18. Si m-am plimbat si am umblat nebunici prin aer sa imi revin. Inspiram si respiram ca si cand ar fi fost pentru ultima data. Iar in gand imi repetam in fiecare secunda cat de proasta am fost si ca data viitoare voi casca ochii de o mie de ori mai bine.
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune. Te simti altfel cand stii ca cineva aici pe pamant se gandeste la tine si iti vrea binele. Multumesc inca o data!

14 comentarii:

realbadpisy spunea...

pfff ai grija mey ca poate te gasesc colegi teapana pe acolo, nu e de joaca

Unknown spunea...

Tocmai de asta mi-a si fost frica pt mine. Inca simt un hau in cap.

Anonim spunea...

Esti grozava...dar gasim circumstante ca scula este noua si de maine vei fi obisnuita cu ea... :)Mare grija!
Ca sa iti scazi tensiunea si sa mai iasa cofeina...trebuie miscare...asa ca baga un teren pe jos...

Unknown spunea...

Si taman azi nu am nici o ieseala :)) M-am fatait eu pe aici, dar inca sunt "high"

Lillee spunea...

Bea un ceai sau o cana de lapte :) Mananca ceva...

sarah spunea...

naspa treaba.ai grija alta data pentru moment poate ceva miscare ti-ar prinde bine.o zi buna

Anonim spunea...

Ai grija :FARA CEAI VERDE SAU NEGRU , daca doresti unul , bea de plante medicinale , cum s-ar spune , un ceai de relaxare...merge cel de tei.

Micul Artist spunea...

Oh ce nasol :-s.

Anonim spunea...

Sper ca esti mai bine acum si ai grija maine cu cafeluta...O noapte odihnitoare iti doresc!

Anonim spunea...

Valeu, daca ai sti de cate ori am eusuat eu cu cafeaua in fel asta... multi ar fi crezut ca am ceva cu ei si ca vreau sa-i omor din prima :))

Ninulescu spunea...

Eu la spital am baut un Red Bull ca era ziua unuia, si am ajuns cu tensiunea la 22 cu 11..era sa ma duc :(..nu zic ce trista a fost Dna Doctor, bauturile alea energizante sint bomba cu ceas ca sint pline de cofeina :(..eu nu am voie cafea deloc de 5 ani nu am mai pus in gura... Sper ca acu iti e mai bine, iti doresc multa sanatate...Fara cafea se poate traii si inca bine...si mult.

Anonim spunea...

Pe unde umbli , draghe?! Sper ca esti in regula! :)

Lillee spunea...

Ma bucur ca a fost totul bine :)

Unknown spunea...

Am scapat cu bine acelei zile. In curand o sa povestesc despre absenta mea.
Multumesc de intrebare