Social Icons

luni, 15 martie 2010

Bancul de luni


Pentru ca e luni si nu trebuie sa ne incepem saptamana stresati, plini de griji, ci relaxati si bine dispusi, postez un banc ce l-am primit pe mail.Prietenii stiu de unde :))


Banc cu armata
La sugestia Guvernului Boc, Directia Management Resurse Umane a Ministerului Apararii Nationale "descopera" ca in ultima vreme are prea multi ofiteri... Se hotaraste ca acelora care vor sa plece benevol, "ca sa nu fie dati afara fara nimic", sa li se acorde un bonus special de 100 euro pentru fiecare centimetru al distantei in linie dreapta dintre oricare doua puncte de pe corp. Ca un semn de bunavointa a Guvernului si cu aprobarea Cotroceniului, fiecare ofiter are dreptul sa indice punctele de preferinta.
Primul intra un ofiter de aviatie, foarte suplu, cere sa fie masurat din  crestet pana in varful degetelor de la picioare. Avea 1,95m, asa ca primeste un cec de 19.500 euro.
Al doilea vine un ofiter de marina si cere sa fie masurat din varful degetelor de la picioare pana la varful mainilor intinse deasupra capului-"atata cat are cand inoata"-si masoara 2,55m. Pleaca marinarul cu un cec de 25.500 euro.
Intra si al treilea ofiter, un zdrahon de infanterie. Cand e intrebat cum sa fie masurat, asta zice:
"Din varful penisului pana la testicole". Mustacesc astia de la pensii intre ei si ii atrag atentia ca ofiterii anteriori plecasera cu niste cecuri frumusele. Asta nu si nu, ca pe el sa-l masoare cum le-a cerut.
“OK", zic ei.
Asa ca medicul ii cere ofiterului sa-si dea jos uniforma. Infanteristul se dezbraca, medical scoate ruleta, o  pune pe varful penisului si dupa primii 20 de centimetri se aude un strigat:"Dumnezeule mare! Unde va sunt   testicolele?..."
Ofiterul: "In Irak. Unde altundeva?!..."


3 comentarii:

Tasha spunea...

Bun bancul!! :))

Anonim spunea...

Hihihihihihihihi....:D

Unknown spunea...

Bietu om....tocmai unde ii sunt biju-urile :))