Social Icons

joi, 25 februarie 2010

Midnight Caller

Nu, nu este vorba de celebrul film pe care il urmaream cu sufletul la gura prin anii `90. E vorba de telefoanele de la miezul noptii ce le-am primit seara trecuta. Dupa ce ne-am adunat fiecare de pe la treburile lui, dupa ce ne-am imbaiat si ne-am izmenat de culcare, dupa ce am ras de diverse prostioare copilaresti, am adormit, ca de fiecare data imbratisati. Si in creierii noptii "zbarrrrr" telefonul meu. Si am un ton de apel....sa se auda   A fost un "bif" cum zice bunica. Daaa, si bunica mea are telefon, sa se auda cu nepotii si nepoatele. Ca ficiorii rar o suna    .
Dar sa revin la telefonul meu. "Bif-ul" nu l-am auzit, dar cand "bif-ul" a devenit sunat in toata regula, ma uit chioras la telefon si vad "apel necunoscut". Cin` sa fie la ora asta? Mi-a sarit inima din piept, caci telefoane din astea, in creierii noptii anunta de regula vesti rele. Raspund si tacere. Tacerea m-a sunat. Pacat ca nu putea vorbi, ne-am fi conversat tare frumos. Inchid, pup sotu, il iau in brate si la nani. Dar tacerea mea insista. Hmmm. Si iar nu vorbeste nimeni. Si iar ii inchid si el insista sa il aud cum tace. M-am lepadat de orice bun simt, i-am zis ca daca nu are somn asta nu inseamn ca altii nu ar vrea sa doarma. Iar cireasa de pe tort, o injuratura birjereasca. Ca doar sunt o doamna, ce pana mea   Si am inchis de tot telefonul. 
Oare individul/individa nu avea altceva mai bun de facut decat sa ma sune pe mine? Da` daca aveam si eu o treaba importanta?   Da chiar esti atat de lipsit de bun simt incat sa deranjezi inutil? Macar deranjeaza-ma cu un scop. Dar inutilitatea ma sufoca.
Asa ca dragi cititori, daca vreodata va mananca in partea din dos sa faceti glumite proaste fostilor priteni/prietene, celor pe care ii iubit de nu-i puteti vedea in fata ochilor, lasati-va la mana voastra. Nu cresteti in ochii nimanui., nu faceti nici un act de bravura, nu va medaliaza cu aur nimeni. Din contra, cadeti si mai tare in noroi, sa nu zic ceva mai urat   ca doar sunt o doamna

4 comentarii:

Anonim spunea...

Cel mai mult mă enervează că telefoanele astea întrerup mereu ceva, ba un somnic pufos, ba 'neşte treburi importante' :))

Ţin minte Midnight caller, ce mă mai uitam şi eu...

Unknown spunea...

In afara de a anunta ceva urgent, eu chiar nu vad rostul acestor telefoane. Chiar as interzice asta :))))

Unknown spunea...

ce oameni de kko.....am avut si eu o problema de asta acum cativa ani,de atunci noaptea telefoanele stau e silentios.....oameni bolnavi,asta-i clar!

Unknown spunea...

Buna ideea cu telefonul pe silent. Dar sa nu uit sa scot vibratiile ca face un zgomot uricios.
Cat despre cei care se joaca cu somnul meu, RUSINE SA VA FIE! :))))