Social Icons

joi, 18 februarie 2010

Ciorba de legume


Cum nu se poate zi fara ciorbe sau supe, am incropit rapid, zilele trecute, o ciorba de legume. Initial voiam sa fac o supa de rosii, dar stiti vorba "Nu e pentru cine se potriveste, ci pentru cine se nimereste" Ceva de genul si eu: hai sa fac supa da rosii, dar dupa primul clocot am schimbat macazul si am facut ciorba.
Am tocat marunt legume de doate felurile si toate nemurile: morcov, telina, patrunjel radacina, pastarnat radacina, ceapa, fasole verde pastai de la congelator, ardei rosu si galben, tot de la congelator. Cand erau fierte legumele am acrit cu bors de putina, de la mama si am adaugat cateva fire de taietei cu ou. Am potrivit de sare, piper si alte condimente dorite, iar la final am pus pe deasupra patrunjel verde. 
Sa povestesc de gust sau miros??? Neahhh...Nebunia aromelor.
Si nu e calorioasa, are doar 20 kcal/100 gr

 

POFTA BUNA!!!
 

4 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Dap , ciorbita de legume e si sanatoasa si putin calorioasa!:)

Veronica spunea...

Si spre marea mea umire, scifoliciul meu a spus ca e foarte buna. Dar aia cu carne are un gust altfel, parca mai bun :))))

Tivadar Emanuel spunea...

Off-topic: Imi place blogul tau - plin de viata - asa cum se preteaza ptr. un blog cool! ;)

Veronica spunea...

Manuu multumesc. Scriu si eu cum pot si cum imi vine. Bun venit!

A apărut o eroare în acest obiect gadget