Social Icons

duminică, 7 februarie 2010

Chec de carne

Tot pentru sarbatoarea de ieri am mai pregatit si un chec de carne. M-am inspirat foarte mult din reteta Marianei. Am facut inventarul la frigider si am inceput a construi ceva care s-a dovedit in final, extrem de bun.
Am maruntit 250 gr salam secuiesc, 35 gr branza de oi, 75 gr telemea de vaci, 250 gr ciuperci la cutie, 100 gr de ardei.
 
Am adaugat 3 galbenuse de oua, 3 linguri rase de pesmet in care am pus jumatate de plic de praf de copt. La final am adaugat cele 3 albuse batute spuma cu un praf de sare. Am mixat bine si am pus toata aceasta compozitie intr-o forma de chef, tapetata cu hartie de copt. 40 de minute nu am avut cu cine discuta, eram precum indienii, in jurul aragazului. Mirosea de ne venea sa ne mutam la vecini de pofta.

 
Si sectiune

Pentru ca s-a terminat extrem de repede, azi am mai facut unul. La fel de bine miroase. Astept acum verdictul sotului.
 
POFTA BUNA!

3 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Uau...n-am cuvinte sa zic ceva ca s-a facut potop in gura la mine!:)

Veronica spunea...

E o metota extrem de buna in a-i pacali pe mofturosi. Mi-a zis ca are gust de pizza...atunci pizza la tava sa fie :)))

Veronica spunea...

E o metota extrem de buna in a-i pacali pe mofturosi. Mi-a zis ca are gust de pizza...atunci pizza la tava sa fie :)))

A apărut o eroare în acest obiect gadget