Social Icons

luni, 1 februarie 2010

Inceput de saptamana si de luna zdruncinat

Ieri a fost o vreme nasoala rau. Stresinile au curs de la primele ore. Vreme s-a incalzit, iar zapada a inceput sa se topeasca. Spre seara s-a pus nitel pe plouat si parca si mercurul din termometre a mai scazut. Deci numai bun pentru a se face polei.
Dimineata am mers foarte atenta. Se vedea ca e sticla pe jos. Numai ca sortii nu au tinut cu mine pana sa ajung la munca. Si cand mai aveam 50 de metri si sa respir si eu usurata ca am ajuns cu mine, picioarele mele s-au emotionat profund. Nu stiu de ce. Dar erau atat de nesigure in pe parte sa cada. 
In fata?! Nuuu, nu se vede dosu deloc. 
In lateral?? Nuu, nu stie sa faca spagata perfect. Nu-i bine nici asa. 
Pana la urma s-au decis sa alunece inspre interior. Si atunci sa vedeti piruiete si incercari de echilibrare. Neahhh. In doua secunde eram deja jos. Faceam si eu o metanie, ca si asa biserica e la trei pasi.
Si un metru jumate langa mine un "barbat" vorbea la telefon si se amuza. 
"Ei nu zau. Chiar asa? Sunt simpatica al naibii cand ma adun de pe jos. Da va rog nu va deranjati, continuati-va convorbirea telefonica. Poate aveti afaceri de rezolvat la prima ora a dimineatii si eu o biata femeie cazuta v-as deranjat daca m-ati ajuta!"
Cu greu reusesc sa-mi pun picioarele pe pozitii, ma scutur nitel, imi fac un ITP scurt si cu lacrimi in ochi purced spre serviciu. Cata mojicie poate exista pe fata pamantului. Si unii se vor a se numi gentlemen. Tu`le mama lor.
Azi, 1 februarie si zi de luni...clar inceput de saptamana si de luna.

5 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Nooooo...nu,nu si iarasi nu...nu asa se gandeste...amuza-te de intamplare si razi din suflet...asa vei rade toata saptamana asta si busitura ta sigur atrage ceva important dupa...ai cazut.Si ce?Si iti spun:nenea cu telefonul o sa cada si el,ca a ras de tine...pot pune pariu...haidi,capul sus...ce naibe?Fi barbata Zoe!:))
Te pupa mandea...

Unknown spunea...

Pe cuvant de soim al patriei, ca pioner nu am mai apucat, ca as fi vrut sa rad cu gura pana la urechi. Dar m-am temut rau sa nu ma lovesc la cap. Deja capul imi huieste de durere, iar genunchii, dohh nu am curaj sa ii verific.
Oricum ziua mi-a fost insenintata..deci si luna va decurge cu bine pana pe 28.

Ana-Maria spunea...

No,daca io te pup cu foc si iti zic ca si acum imi mai sare urmarul de la locul lui , iti trece?:)

Alma Gi spunea...

mojici asa sunt la tot pasul... chiar astazi am gasit inca unul... la rand la farmacie, ce conteaza ca eram 3 clienti in fata? las' ca el e mai iute de picior. il durea maseaua... sa il doara mama pan' i-oi spune eu sa nu. ca la farmacie eram toti asa, in lipsa de ocupatie... nu ca muream fiecare de-ale lui...

Lillee spunea...

Asa sunt unii. Da-i incolo, nu ai ce sa le faci. Stii...se numeste educatie si unde nu e...