Social Icons

joi, 18 februarie 2010

Clatite cu carne


Ieri am colindat blogurile culinare si undeva, scuze ca am scurgeri de memorie   am vazut reteta cu pricina. Dar, doar am studiat-o fara sa notez ceva concret. In drum spre casa insa, mintea mea imi comanda clatite cu carne. Si sa nu moara de pofta mintea, i-am satisfacut poftele.
Am inabusit o ceapa cu doua rosii puse la sare, mama sa traiasca
 Peste ceapa am adaugat o cutie de ciuperci. Le-am lasat sa se inabuse bine. Separat am fiert jumatate de piept de pui, fara pielita. Cand au fost gata si ciupercile si pieptul, le-am amestecat, sa-si imprumute din arome. Am potrivit de sare si piper si am lasat sa se raceasca.
Intre timp am facut o compozitie clasica de clatite, numai ca eu am adaugat si faina integrala. Am copt frumos foile de clatite. La final am umplut si cu dulceata, primisem o comanda urgenta de la un pofticios sclifosit
Foia de clatita am umplut-o cu umplutura descrisa mai sus, le-am rulat bine, am bagat capetele frumos inauntru si le-am asezat intr-un vas yena.
Am pus pe deasupra putin cascaval si la cuptor cu ele pentru 15-20 de minute. 
 
  
Un pic cam calorioase, 215 kcal/100gr, dar o clatita mi-a fost de ajuns.

POFTA BUNA!!!

4 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Bun , bun....:)Incearca de alea cu branza dulce si stafine , la cuptor...cu smantana cu ou pe deasupra....manci ca turcu'...cu doua manute!:)

Lillee spunea...

O doamne cum ma omori tu pe mine. dar imi dai idei bune si pentru asta trebuie sa-ti multumesc. Arata bine si imi plac la nebunie clatitele cu carne. Voi incerca sa fac si eu. Sa vad ce iese. Te-am pupat.

Unknown spunea...

Ana, alea de care zici tu mi-e frica sa mananc. Mi-e ca o sa mananc si vasul. Ies dementiale.
Lillee, asta e mancare sanatoasa. Cantarim, calculam si greutatea ne-o pastram :))) Sunt si poeata la primele ore ale dimineatii

realbadpisy spunea...

Aooleooo! deja imi ploua in gura. Am mai auizt de reteta asta ...hm o s aincerc si eu o data.