Am mai incercat eu combinatii din astea cu de toate ce am prin frigider si nu se mai mananca. si se pare ca prinde bine. Si pentru masa de dimineata si pentru cea de pranz, la serviciu. E chiar ok.
Ieri seara am facut un piure cu gratar de piept de pui si ca de fiecare data mai ramane cate ceva. Drept pentru care in piureul ramas am adaugat niste pastramioara, un tub de branza topita cu smanatana, ardei rosii si galbeni si doua oua, adaugate separat. Adica intai galbenelele si apoi albusili
Nu am mai pus sare sau alte mirodenii. Am lasat sa isi imprumute fiecare de la fiecare aromele. Si bine am facut. Nah, ca de fiecare data ma salveaza intuitia femineasca
Am captusit cu hartie de copt o forma de chec, am asezat frumos compozitia si timp de o ora am lasat-o sa se "bronzeze" in cuptor.
Ieri seara am facut un piure cu gratar de piept de pui si ca de fiecare data mai ramane cate ceva. Drept pentru care in piureul ramas am adaugat niste pastramioara, un tub de branza topita cu smanatana, ardei rosii si galbeni si doua oua, adaugate separat. Adica intai galbenelele si apoi albusili
batute spuma cu un praf de sare. Am adaugat si un praf de copt.Nu am mai pus sare sau alte mirodenii. Am lasat sa isi imprumute fiecare de la fiecare aromele. Si bine am facut. Nah, ca de fiecare data ma salveaza intuitia femineasca
Am captusit cu hartie de copt o forma de chec, am asezat frumos compozitia si timp de o ora am lasat-o sa se "bronzeze" in cuptor.
Dupa o ora de solar
Pentru ca nu mi-a dat prin cap, va spun voua, cititorilor mei, puneti si doua-trei linguri de pesmet. Era cam moale, dar foarte gustoasa. Nu mai este
Si are 206 kcal/100 gr
POFTA BUNA!!!
4 comentarii:
Asa bunatate si atat de putine calorii?Iamiiii...
Conform socotelilor, asa a dat. Si eu m-am mirat. Dar e foarte satioasa.
Voooaii! da pe aici numai cu papa .pfff ma duc sa vad ce rotai de prin frigider..revin.
Realbadpisy...rontaiala placuta.
Invat si eu sa gatesc sanatos si prin urmare sa mananc sanatos si chibzuit
Trimiteți un comentariu