Social Icons

joi, 18 februarie 2010

Aperitiv cu diverse


Am mai incercat eu combinatii din astea cu de toate ce am prin frigider si nu se mai mananca. si se pare ca prinde bine. Si pentru masa de dimineata si pentru cea de pranz, la serviciu. E chiar ok.
Ieri seara am facut un piure cu gratar de piept de pui si ca de fiecare data mai ramane cate ceva. Drept pentru care in piureul ramas am adaugat niste pastramioara, un tub de branza topita cu smanatana, ardei rosii si galbeni si doua oua, adaugate separat. Adica intai galbenelele si apoi albusili    batute spuma cu un praf de sare. Am adaugat si un praf de copt.
Nu am mai pus sare sau alte mirodenii. Am lasat sa isi imprumute fiecare de la fiecare aromele. Si bine am facut. Nah, ca de fiecare data  ma salveaza intuitia femineasca    
Am captusit cu hartie de copt o forma de chec, am asezat frumos compozitia si timp de o ora am lasat-o sa se "bronzeze" in cuptor. 
Dupa o ora de solar

 

Pentru ca nu mi-a dat prin cap, va spun voua, cititorilor mei, puneti si doua-trei linguri de pesmet. Era cam moale, dar foarte gustoasa. Nu mai este   
Si are 206 kcal/100 gr

POFTA BUNA!!!

4 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Asa bunatate si atat de putine calorii?Iamiiii...

Unknown spunea...

Conform socotelilor, asa a dat. Si eu m-am mirat. Dar e foarte satioasa.

realbadpisy spunea...

Voooaii! da pe aici numai cu papa .pfff ma duc sa vad ce rotai de prin frigider..revin.

Unknown spunea...

Realbadpisy...rontaiala placuta.
Invat si eu sa gatesc sanatos si prin urmare sa mananc sanatos si chibzuit