Social Icons

marți, 2 noiembrie 2010

01.11.10

Nu e vreun cod sau vreun cifru secret. E o zi mare. Sau mai bine spus e una din zilele alea de-as plange de emotie maxima. 
Aseara ne aflam la aniversarea unui prieten drag noua si in plina evolutie scenica a invitatilor, am simtit ca un bobarnac puternit in burta. 
L-am prins de mana pe`al meu si i-am zis: "A miscat! L-am simtit!"
A pus si el mana, dar el inca nu poate simti acum. 
Ma asteptam la ceva mult mai discret din partea lui, ceva de genul aripilor de fluturas, insa el si-a facut simtita prezenta foarte bine. Adica daca e sa simt, pai sa simt, nu sa ma gadile si atat.
Poate ati observat ca vorbesc despre bebe la genul masculin, ca asta simt ca ar fi el, un baiatel. Si chiar de-ar fi fetita, vorba lu` taica`su, armata sa faca :)))

9 comentarii:

Ninulescu spunea...

Sa faca armata..dar nu la aviatie :(
...Felicitari pentru viitorul fotbalist ! :)

Alma Gi spunea...

felicitari pentru asa "cunostinta"... zici ca vrei sa simti? ehei... ai putintica rabdare mami... o sa simti tu curand si inca cum... valuri valuri... pupic la burtica miscatoare.

Catrinel spunea...

Ii hotarat copilul :)Si eu despre Dei vorbeam tot la masculin desi imi doream fetita si inca nu stiam ce e.Asa emotionata sunt ca alaturi de tine imi aduc si eu aminte de perioada aceea.Multa sanatate ve doresc!

Alma Gi spunea...

mda... am recitit... alta mancare de peste... dar tot te pup...

pansy spunea...

sa fie cu noroc si foarte sanatos,ce-o fi 'bobarnacul' in discutie !

Fetita Junglei13 spunea...

Sa fiti sanatosi.
Ce-mi place expresia asta" sa faca armata"

salmi spunea...

haha mamico, e mare eveniment fluturarea asta usoara de inceput, cum nu! Dar mai incolo sa te tii! O sa iti doresti sa iasa mai repede afara, dar nu prin pielea, stomacul ficatul sau rinichii tai, asa suturi vei primi, nu te ingrijora. :))
Sa cresteti mari!

Anonim spunea...

Vero, n-o fi cifru sau cod, dar numarul ala (01.11.10) are o calitate speciala: e un palindrom :D. Daca citesti data de la stanga la dreapta, sau de la dreapta la stanga...e acelasi numar. Eu unul m-as lauda ca al meu a miscat pe o asa data speciala. Nu sunt multe. Daca un ma insel scrisa exact in stilul in care ai scris-o tu, sunt doar 15 palindroame intr-un mileniu (considerand ca incepe corect cu anul X001). Deci, probabil bebe e special :D. Iti va ramane tie sa-i descoperi specialitatea. Dar eu zic ca daca tanarul detecteaza in utero palindroame, apai matematician il face mama, nu? :P
Vlad
P.S: eu la tereste mi-am facut veacul, dar intreb si eu retoric, ce are aviatia? :P Sau am trecut pe langa banc? :D

Unknown spunea...

Ninule sa faca ce vrea muschiu lui. Masa si tasu sa fie sanatosi sa-l spijine.
Alma multumesc. Iti doresc si tie sa simti asemenea bucurie.
Ioana se pare ca e foarte hotarat. Dupa ce l-am simtit miscand are o adevarata activitate el: rostogoliri, vrea sa iasa afara din decor. Noroc ca mana mea il ajuta sa-si gaseasca linistea.
Dna Pansy multumesc mult.
FJ13 a zis ca-l trimite la armata. Si masa a aprobat :))) SI tu sa fii sanatoasa
Salmi mi-au mai spus si alte mamici ca acum e apa de vara, mai tarziu sa vad eu ce si cum. Sper totusi sa fie un linistit ca sa am timp sa alerg dupa el cand s-o naste.
Vlad interesanta parerea ta. Uite ca eu nu am remarcat asta. Deci o sa fie un "cineva" Pai sa fie ce-o vrea el. Cat despre aviatia, e vorba de ultimul accident aviatic intamplat in Romania. Si de faptul ca ele de intampla cam des in ultima vreme. Uite aici un link http://www.ziuadecj.ro/eveniment/tragedie-aviatica-in-opt-minute--54442.html