Social Icons

duminică, 14 martie 2010

Sunt bogata!!!!


Horei!!! Am castigat!!! Desi nu am jucat nicaieri, m-am trezit bogata! 

Your email id has won £950.000.00 in the Mercedes Benz Cash Promo.for claims send
Name....
Tel....
Country...

 Mai sa fie. Eu masina asa bengoasa nu am, nici macar nu visez la una...Nuuu, deloc   Nu am participat la nici un fel de promotie, dar e bine sa stii ca ai castigat. Cat am castigat???? 950.000.000  de lire??? Ptiu drace, dar cu atata banaret nici nu mai imi pun ceasul sa sune la 6.30 sa merg la munca. Si nici pentru Max. Si imi cumpar o viloanta, cea mai mistoaca undeva cu vedere la mare si la munte   sa fie impacate si capra si varza. Da` o sa-mi caut vecini numai unul si unul, asa dupa spranceana. Si o sa-mi iau o multime de masini: una de seara si una de zi, una de dus la cafea, una de dus la ceai. Si o sa-mi iau propriul maseor sa ma masez e cand am nevoie si cand nu. Si o sa-mi fac toate poftele si mendrele.
Pfuai mama, ce ma fac eu cu atatia bani?   Oare o sa stiu sa-i numar? Noroc ca s-au inventat masinile de numarat bani, ce usurare Musai o sa-mi iau si un contabil sa mi-ii administreze, ca la cat de cheltuitoare sunt eu, nu-mi ajung nici pe o masea  
Numai ca asta e o super mega teapa ce incearca unii sa o traga altora mai slabi de inger. Si daca ar fi sa ma iau dupa toate mailurile de genul, ar trebui sa fiu putreda de bogata daca as fi urmat pasii lor. Numai ca eu am ceva mai multa minte decat s-ar fi asteptat ei si nu am cazut in capcana lor. Aveti mare grija la mailuri de genul ca niciodata nu se stie cand te trezesti cu contul gol sau alte chestii. Cate escrocherii s-au facut in acest mod, fereasca sfantu.

5 comentarii:

Tasha spunea...

Asa am primit si eu o seama de e-mailuri draga mea...noroc ca le-am ignorat pe toate ca altfel vorba ta...:))

Unknown spunea...

Recunosc ca prima data era sa cad intr-o asemenea plasa. Am dat un repley la mesajul initial sa mi se spuna mai multe date despre asa zisul concurs si repley s-a facut totul.

PiArte spunea...

Suuuupeeer, vom fi vecine:)))

Unknown spunea...

Ce fain: eu o sa gatesc si tu imi faci gablonturi fel de fel. Astept husele de telefon sa imi aleg una

Anonim spunea...

Daca era sa castig la toate mailurile de genul asta...pai ar fi crapat de invidie nenea Microsoft la ce bogata as fi fost... hahahahahahahaha....