Social Icons

luni, 22 februarie 2010

Urasc fumul de tigara

Nu am crezut sa ajung sa spun asta vreodata: URASC FUMUL DE TIGARA! URASC MIROSUL DE TIGARA! 
Eu, care am pus tigara in gura prima data in clasa a VI-a, din pura curiozitate, sa vad si eu ce face tata   , iar din clasa a VIII-a am inceput sa le "mananc" alaturi de paine, dupa 15 ani de fumat, am ajuns sa-mi fie rau de la mirosul de tutun. Efectiv imi vine sa vars cand simt mirosul. Nu pot sa-l mai suport.
Incerc pe cat posibil sa evit locurile pentru fumatori, dar nu depinde totul numai de mine. Nu o sa ma transform acum intr-o luptatoare anti-fumat, dar ma bucur nespus ca am reusit sa vad si partea buna a vietii fara tigari. Si asta datorita unui impuls, unei vorbe spusa la timpul si momentul potrivi de catre cineva  

15 comentarii:

VERO spunea...

Am inceput cu dreptul saptamana ...
Felicitari pentru aceasta schimbare..
Am simtit ca mi se umple inima de bucurie cand am citit...Doamne, ajuta pe toti cei care au uiat ce inseamna viata fara tigara...

Unknown spunea...

Vero, ma simt extraordinar fata tutun. E atat de placuta viata azum. Sincer nu am crezut vreodata ca o sa pot renunta la ele atat de usor, fara sa intru in stari de sevraj sau sa simt nevoie de a trage macar un fum.
NU, acum le urasc. Desi aseara m-am visat fumand :))

VERO spunea...

Eu am invatat ceva :Daca vrei ca ceva sa se schimbe,atunci, tu trebuie sa te schimbi...Vei vedea cum totul se va schimba dupa ce ai luat aceasta hotarare.Priveste-te in oglina zi de zi...
Mai vorbim...Pup.

Anonim spunea...

Mă regăsesc TOTAL în postarea de mai sus!! Nu am nimic cu cei care fumează, dar încerc pe cât posibil să îi evit. Şi vorbeşte cineva care nu mai fumează de câteva luni doar...

Ninulescu spunea...

In 23 Mai voi implini 12 ani de cind am fumat ultima tigara, sint fericit ca am reusit...a sasea zi dupa ce m-am lasat prima oara, am intilnit un prieten si vazindu-l cum fumeaza am cerut si eu una si am reinceput, si dupa primul fum mi-au dat lacrimile, eram cel mai de plins dintre toti oamenii, nu aveam nici atita voita sa renunt la un viciu
:( .. imi era mila de mine, o banala tigara era mai tare decit mine...asa ca am aruncat-o si de atunci am luat o hotarire... singurul lucru de care voi mai depinde in viata vor fi persoanele care le iubesc.. si nu o amarita de tigara.
Anul asta voi avea si 4 ani de cind am renuntat la alcool total, nici macar bere nu beau, nu am fost alcoolic, dar m-au scirbit urmarile alcoolului la oameni asa ca am renuntat la el, si sint fericit.

Unknown spunea...

Ninu...FELICITARI! Dintre toate lucrurile de pe lumea asta, alcoolul consumat in exces il URASC cel mai mult. Inteleg sa bei, dar cu masura. Nu iti toarna nimeni pe gat cu de-a sila. Si daca nu ne stim limitele, foarte rau.
Ma bucur ca esti fericit.

realbadpisy spunea...

Si eu simt cateodataasta....dar de fumat tot nu m-am lasat ..la naiba!!

Unknown spunea...

Pisy...nici eu nu m-am vazut vreodata fara sa fumez. In facultate am avut o incercare esuata, dar acum...acum simt ca e pe bune si e pe viata. ANA...MULTUMESC!

Lillee spunea...

Te-ai lasat de mult timp?
Eu fumez ca turcoaica si nu prea vreau sa ma las. Nu acum.

Unknown spunea...

Lillee nu mai fumez de pe 16 august. Am facut-o brusc, fara sa ma mai gandesc ca parca as mai trage un fum sau hai sa fie azi una si gata.
Ceva in mine mi-a dat vointa infinita de a renunta. Dar "sutul in fund" l-am primit de la Ana, careia ii voi ramane mereu recunoscatoare.
Si eu am zis ca ma voi lasa atunci cand....dar a fost si acel moment si cand a incetat sa mai fie, m-am reapucat. Acum nu. Nu simt absolut nimic decat greata cand inhalez mirosul.
Si sincer iti spun, si ma repet, nu ma vedeam renuntand la tigari. Si am fumat vreo doi ani fara sa stie sotul meu. Si m-am simtit atat de rau fata de el.

Tivadar Emanuel spunea...

Sunt curios ..ce vorba .. :D

Unknown spunea...

Ask her! :)))

Tivadar Emanuel spunea...

esti ft rea:P

Unknown spunea...

Vrei sa te lasi de fumat?:))

Anonim spunea...

Si eu urasc fumul de tigara,dar mai mult urasc indiferenta altora fata de nefumatori,cei care fumeaza pe unde apuca.ce mi se pare acum comic e dependenta psihica a fumatorilor,cum se invart,cum se cauta prin buzunare,cum dupa fiecare lucru iau pauza de o...tigara.am fumat de la 15 la 33 ,dar acum privesc cu alti ochi acest obicei idiot,e simplu nu ii dai la organism....nu iti cere.dupa ce te apuci e mai greu....