Social Icons

marți, 9 februarie 2010

Troll-ii din jurul nostru

 
                                 (sursa: aici)
Ce este un troll? Cred ca fiecare dintre noi i-a intalnit cel putin o data in viata sa. Aici e o descriere suficient de buna, avand in vedere ca acolo poate scrie oricine si orice. Dar in mare, cam asta inseamna un troll.
Dar ce ne facem cand in jurul nostru sunt astfel de trolli? Daca le sesizam prezenta la timp, ii evitam, dar de multe ori puterea lor este mai mare decat a noastra si cadem in plasa lor. Ne repezim cu capul inainte in discutii in contradictoriu cu persoane dragi noua, iar cand ne trezim la realitate, ne vine sa ne dam una in freza ca am fost fraieri si am intrat in conflict cu X sau cu Y, din cauza unui troll.
Recunosc ca am intrat in varii conflicte de idei cu diverse persoane din viata mea, din cauza unor trolli cu chip de prieten. Tarziu mi-am dat seama de asta, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Mi-am invatat lectia, zic eu, foarte bine. Nu regret nimic, ma bucur ca am mai invatat ceva de la viata. Intalnirea cu ei a fost un episod tumultos din viata mea. Dar, daca nu ar fi fost ei sa mai tulbure nitel apele, viata ar fi fost foarte monotona,  numai cu oameni buni in jur, numai cu lapte si miere. 
Mesajul meu pentru voi toti

 

6 comentarii:

Ana-Maria spunea...

In cladirea asta unde lucrez , Veronica draga , cred ca-s 5 troli pe cap de vaca furajata...numa' in birou la mine sunt vreo 4 din 6 oameni...cine crezi ca-i baga in seama sau le raspunde la provocari?mai nasol este ca la acest fel de replay , devin insolenti si iti fac cele nefacute , adica ti-o trag pe la spate...asta e buba!:))

Unknown spunea...

Din 3 persoane cat suntem noi in birou, una e troll, una ii tine hangu si eu actor la teatrul lor. Zau imi vine sa iau camptii, dar ma abtin. Mai musc din buze si am strang de buci. Sa nu ma doare cand mi-o trag pe la spate, vorba ta:)))

Ana-Maria spunea...

Vero...imagineaza-ti-i cum stau pe wc si se screm de constipatie...pe bune:)))

Unknown spunea...

Deja am vizualizat imaginea...ceva demential.

Lillee spunea...

Eh poate si trollii isi vor da seama la un moment dat...

Unknown spunea...

Lillee...crezi?? Se hranesc, traiesc din asta.
Oricum le-am dat cu praf de indiferenta de acum