Social Icons

luni, 22 februarie 2010

Pui cu smantana si ciuperci

Fiind in lipsa totala de inspiratiune ce as mai putea gati, am facut un fel de pui cu smantana la care am adaugat si o cutie de ciuperci.
Intr-un ceaun am pus la inabusit o ceapa medie. Dupa aproximativ 4-5 minute am adaugat si carnea dezosata, am lasat-o sa se inabuse un pic, dupa care am adaugat ciupercile. Am adaugat apa cat sa le cuprinda si uitate pe foc au fost pentru 15-20 minute.
 
Cat s-au ciufulit intre ele bucatile de carne si ciupercile am pregatit smantana. Am pus cam 700 gr. Am adaugat un ou si 50 gr de faina. Am amestecat bine sa nu ramana cocoloase.

Am turnat acest amestec peste carnita. Am mai lasat pe foc cam 10-13 minute, timp in care am amestecat continuu sa nu se prinda si sa nu formeze cocoloase. Poftiti la masa. 156,4kcal/100 gr
 
POFTA BUNA!

9 comentarii:

Lillee spunea...

Vreau sa te intreb ceva. Sper ca nu razi de mine dar eu nu prea am facut cunostinta cu bucataria. Carnea de pui dezosata trebuie fiarta inainte sau se pune cruda?
O sa-mi notez toate retetele tale. Daca imi permiti, normal :)

Unknown spunea...

Nu rad absolut deloc. Ca nici eu nu am fost mai breaza la inceput. Am gatit si eu diverse, iar la final nu mi-a placut si am aruncat :)))
Carnea nu conteaza cum o dezosezi. E cam migalos nefiarta. Dar pentru inceput o poti fierbe si adaugi o pe urma. La fel de bine o poti pune si cu os. Eu am ales aceasta varianta din motive de cantar :))))
De vrei sa te mai ajut, mail me: delphinash@gmail.com

Anonim spunea...

Mie nu îmi place smântâna, dar pentru cei cărora le place, cred că e foarte delicios acest fel de mâncare. :)

Lil, nimeni nu s-a născut învăţat şi pentru toate există un început. :P

Unknown spunea...

Cris....cred si eu ca smantana nu e buna, cahhh. :))) Cunosc si eu asemenea personaje
Dar in loc de smantana poti face un rentaj din apa si faina.

Anonim spunea...

Vero , decat faina si apa , mai bine faina si lapte...dar e buna si smantanica , iamiiii....
Din cate imi dau eu seama la bunatatea asta , ai facut o ciulama de pui si ciupercute...taaaare bun!Io-s fan ciulamale , numai ca mie nu imi ies mereu.
Te pup si sa ai o zi cat mai buna!

Unknown spunea...

Ana asa e. Dar fiecare pune dupa preferinta. Si mie imi plac mult ciulamelele, dar tb sa am grija la cantar. Mama lui :)) Dar m-am simtit atat de bine cand m-am urcat dimineata pe el si am vazut diferenta...Nu iti imaginezi :))))

Lillee spunea...

Am inteles.Multumesc. Cand mai am nelamuriri te voi stresa putin pe mail. Multumesc :-*

Lillee spunea...

Cris :-*

Unknown spunea...

Oricand vrei. Streseaza-ma cat vrei ca eu nu fac oua cu cifra 3 :)))