Social Icons

marți, 23 februarie 2010

Fluierat deviat

Asa cum am spus intr-o postare anterioara, mi-am propus sa vizionez in fiecare seara cate un film. Numai ca nu tot timpul se potriveste socoteala din targ cu cea de acasa. Uneori am timp, alteori, pic franta. Dar aseara mi-am propus sa vad "Eu cand vreau sa fluier, fluier". Auzisem pe la radio, la TV, in stanga si-n dreapta ca ar fi bun, ca a castigat nu stiu ce premiu, ca prin el se ralanseaza cinematografia romaneasca etc. s.a.m.d.   Zis si facut. Ajung acasa,  deretic cate ceva dupa care deschid programelul de tras de pe net si dau "zarch". Gasim multi useri care au pus la share filmul, alegem unul la nimereala si "Horey, merge!"
Imi termin treburile, hranesc satra de copii, ii imbaiez, in izmene de noapte si in pat, fiecare cu ale lui: el la tembelizor, eu cu laptopul in brate. Ma instalez confortabil, imi acopar urechile cu castile de radio si "PLAY"
Numai ca in filmul tras de mine nu se fluiera normal asa cum stiu eu ca se fluiera   si era o adevarata orgie sexuala.   
Eu sunt total scarbita de filme de genul, imi provoaca greata. Am inchis crezand totusi ca e o gluma. Dar nu, gluma era ca cineva a dat numele filmului unui alt film cu un alt mod de fluierat. O si alea tehnici de a fluiera   A evoluat tehnologia fluieratului

4 comentarii:

Lillee spunea...

:)) Si eu patit-o. I-am luat ciumpalacului meu filmul ala...Alien vs Predator( acum haaat ani) si cand colo...era pornache :))

Unknown spunea...

Deci nu sunt singura care si-a luat-o cu pornakeala. Am vazut 5 secunde dintr-un cadru. Da fluierau tata aia, nu se incurcau :)))

Unknown spunea...

Hai mai, Vero, ca am ras cu lacrimi. Eu n-am patit-o... inca!

Tivadar Emanuel spunea...

gasesti la greu chestii din astea de downloadat ...dau nume aiurea si cand colo ... e cam aiurea ...