Sotul meu e un mare devorator de chiftele si musai sa ii pregatesc cat mai des cu putinta.
Asa ca, intr-un kilogram de carne tocata de porc, alta nu e buna
am adaugat un morcov dat prin razatoarea mica, un cartof, dat tot prin razatoare si scurs de zeama, trei sferturi de paine neagra inmuiata in apa si apoi stoarsa cat mai bine cu putinta, usturoi pisat, 2 oua, sare, piper. Daca este prea moale, puteti pune un pic de pesmet.Am format chiftele pe care le-am prajit in ulei incins
Si la final
Pana sa mai fac vreo garnitura ceva, jumatate dintre ele se evaporasera
Se pot servi cu garnitura de cartofi, de orice fel: piure, prajiti, copti, natur, sau cu pilaf cu legume, sau depinde de gustul fiecaruiaPOFTA BUNA!!!
1 comentarii:
Hmm, ce bine arată, astăzi îmi fac şi eu!! :P
Trimiteți un comentariu