Social Icons

duminică, 6 decembrie 2009

A venit!!!!

A venit!! A venit!!! Iu-hu-hu!!!!
A venit Mosu...Vai ce ma bucur. E aproape aceeasi bucurie ca cea de cand eram copila. Vai ce puerila pot fi. Mai am putin si chiar cred in existenta Mosului.
Ma bucur ca mi-au ramas in suflet si in inima asemenea bucurii infantile.
Nu conteaza ce a adus(un parfum mult dorit), conteaza gestul. Si un fruct sau o nuielusa de era, sau chiar o vorba buna, o mangaiere, la fel ma bucuram.
Dimineata la 5.20 cand am ajuns acasa. mi-am asezat ghetele si mai frumos, ca poate Mosu de atatea daruri ce a avut de impartit, poate ajunge mai tarzior la mine. Si  Max zambeste smechereste si imi spune ca simte el ca cineva a trecut pe la mine. Si da... in ghete era ceva.
L-am lasat sa isi imbrace pijamaua, caci trebuia sa dormim si noi, si intre timp a venit Mosul si la el. Si cand sa se bage in pat, il trimit sa verifice usa, ca parca am auzit eu ceva   Asemeni mie s-a bucurat si el. A multumit Mosului si a recunoscut ca a primit peste masura cuminteniei lui. Si m-a intrebat de nuielusa. Si i-am spus ca nuielusa nu a putut intra pe usa, de mare ce era. Dar sa stea linistit ca e si aia. Asemeni a doi copii, ne-am bucurat de aceasta sarbatoare minunata.
La voi a venit Mosul?

1 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Ioiiii....ce frumooooosss!Noh,bravo tie!Inseamna ca ai fost cuminte cu adevarat!:)
Ihi...o vinit si la noi...heheheheeh..:)))))