Cum nu se poate zi fara ciorbe sau supe, am incropit rapid, zilele trecute, o ciorba de legume. Initial voiam sa fac o supa de rosii, dar stiti vorba "Nu e pentru cine se potriveste, ci pentru cine se nimereste" Ceva de genul si eu: hai sa fac supa da rosii, dar dupa primul clocot am schimbat macazul si am facut ciorba.
Am tocat marunt legume de doate felurile si toate nemurile: morcov, telina, patrunjel radacina, pastarnat radacina, ceapa, fasole verde pastai de la congelator, ardei rosu si galben, tot de la congelator. Cand erau fierte legumele am acrit cu bors de putina, de la mama si am adaugat cateva fire de taietei cu ou. Am potrivit de sare, piper si alte condimente dorite, iar la final am pus pe deasupra patrunjel verde.
Sa povestesc de gust sau miros??? Neahhh...Nebunia aromelor.
Si nu e calorioasa, are doar 20 kcal/100 gr
Si nu e calorioasa, are doar 20 kcal/100 gr
POFTA BUNA!!!
4 comentarii:
Dap , ciorbita de legume e si sanatoasa si putin calorioasa!:)
Si spre marea mea umire, scifoliciul meu a spus ca e foarte buna. Dar aia cu carne are un gust altfel, parca mai bun :))))
Off-topic: Imi place blogul tau - plin de viata - asa cum se preteaza ptr. un blog cool! ;)
Manuu multumesc. Scriu si eu cum pot si cum imi vine. Bun venit!
Trimiteți un comentariu