Social Icons

sâmbătă, 7 aprilie 2012

De sambata la amiaza :)))

E sambata si simt ca ma cam plictisesc. Acum cat doarme Miru, ca inainte eram ca bagata in priza. Si dupa ce se trezeste, nu stiu cand mai apuc sa stau jos. E argint viu, fratioare! Oare e facuta in miscare?:)))
De ieri are un dinte nou. Mandra si fudula e acum. Am asteptat si am indurat mult pt el drept pt  care merita serbat. Mergem aici sa ne distram nitel, ocazie cu care o sa-i revad pe dansatori. Mi-e dor de ei, tare de tot. Am vazut ca au venit unii noi, altii au renuntat. Pacat! 
Raceala asta nu prea vrea sa plece de la noi. Si-a facut culcus bun si o fi dat de bine. Ii dam noi cu pastile care mai de care si speram sa plece. Si asa bolanzi iesim in lume ca avem nevoie de aer curat.
Sa va mai zic ca am reusit sa revin la vechiul blobber, nu stiu cum, pe unde m-am dus si pe ce am apasat, dar am chiuit de bucurie cand am vazut.
Mai e o saptamana si vine Pastele. Habar nu am ce o sa gatesc, mai ales ca avem si petrecerea de taiere de mot a Mirulesei. Nu ma mai risc la cozonac, poate doar pasca o sa fac. Asta daca o sa ma lase Maria Sa Mariuca.
Voiam ca pt petrecere sa-i fac tort la patiserie, din ala cu acoperis fain :))), din pasta de zahar, cu flori, modele si alte cele, insa ieri am gasit niste hambat si am zis ca il fac tot eu. O sa fac pasta de lapte praf, o sa incerc ceva modele de flori, daca nu facem diverse figurine, cantam si suflam si la urma il halim. Nu stiu inca cu ce creme, urmeaza sa cercetez. 
Acum va zic sa aveti vichend placut pe mai deparre, ma duc sa ma ciufulesc ca acusi se trezeste Miruleasca si plecam. Hai va pup!

1 comentarii:

Anonim spunea...

Tare nerbdatoare sunt sa vad tortuletul ala facut de tine....sa ai spor la treaba si pune si mandra sa foloseasca facaletul! :))