Social Icons

marți, 10 aprilie 2012

Cineva care se pricepe

In decembrie al meu sot a primit un telefon bengos de la fratele lui, un iPhone 4. L-am dus sa-l decodeze un "mare" specialist, el cica l-a decodat, nu stiu cum i l-a probat, numai ca nu ii recunostea SIM-ul. Dar l-am folosit fara SIM pt FB, diverse aplicatii si jocuri. Nu m-am bagat pe programe, programele sau alte bazdaganii. Ca daca nu le am si nu ma pasioneaza, de ce sa ma bag unde habar nu am.
Numai ca al` cu coada si cu cornite m-a impins in Sfanta zi de duminica sa descarc in PC iTunes sa vad de-l pot activa cu SIM. Si de atunci nu se mai deschide iPhone-ul nostru. Scriu pe un forum, scriu pe altul. Dupa IMEI cica nu se poate face ca e SIM locked. Cica ar fi o varianta cu nu stiu ce Gevey SIM, complicat rau pt mine, dar eu vreau sa-l butonez ca inainte, fara SIM, cu plicatiile mele, cu jocul meu iubit. Le scriu la nenii astia priceputi de pe forumuri si ma lasa cu  ochii in ceata. Chiar nimeni nu ma poate ajuta?
VA ROGGGG!!!! Stie careva? Intrebati cunostinte, priceputi, mesteri si alte natii. 

3 comentarii:

Vladimir spunea...

Din ce zici tu pare-se ca tocmai l-ai transformat in iBrick. Adica Apple ti-a trimis un program care-ti omoara telefonul pe motiv ca a detectat ca l-ai jailbreak. Dar sa zicem ca nu. Fa prima data urmatoarea chestie pentru mine si spune-mi ce vezi pe ecran: apasa SINCRON ambele butoane apasabile (cel central de jos) si cel de sus de pe muchie, de on/off in timp ce-l alimentezi. Ce se intampla?
V.

Unknown spunea...

Vladimir ti-am raspuns pe FB

Anonim spunea...

Ioiiii....:(((((
Ai recuperat instrumentul?Functioneaza acum? :((