Social Icons

luni, 21 iunie 2010

Restanta

Pfuai mama nu am mai avut o restanta de cand eram in facultate. De la dna. Pansy primisem o leapsa ceva legat de ceaiuri. Leapsa cu pricina o vazusem si la Ana, numai ca eu nefiind o mare consumatoare de ceaiuri, nu m-am bagat. Nu beau decat ceai verde cand imi aduc aminte si un ceai cica de slabit, dar pe astea le beau mai mult pentru tranzitul intestinal. 
In camara am un ceai de galbenele si unul de coada soricelului, dar sunt cu alt scop folosite, numai nu pentru a fi baute. Si mai am un ceai pentru pancreas, ca mi l-am dat eu de curand peste cap cu bazdaganii de-ale mele si m-am dres cu el. Si vesnica floare de tei care nu-mi lipseste din casa. In rest pauza si linie continua. Nu ma pasioaneaza acest capitol, nu stiu de ce. Probabil pentru ca dureaza pana sa imi fac un ceai.
Cam atat cu ceaiurile eu. Poate in timp cand m`oi mai coace si eu la tartacuta o sa descopar gusturile mirifice ale ceaiurilor. Pana atunci, cel mai bun ceai e apa si cafeaua :))))

3 comentarii:

Mariana spunea...

Eu cică ar trebui sa fiu "coapta"si tot nu ma dau pe spate pentru ceaiuri(e drept e f.bine sa bei multe,dar nu merge)
O seara placuta Veronicule!

Anonim spunea...

Sa sti tu ca e o treaba cu coptul asta la cap , ca si eu tot asa gandeam...cafeluta si apa cat se poate , ba si cola si pepsi si ale bazdaganii de genul asta....Nah si uite ca dupa ce a trecut perioada asta din viata , am descoperit ca ceaiurile is tare bune...No , sa dea Dumnezeu sa traiesc sanatoasa si sa te apuc la 40 de ani , sa vad atunci daca bei ceai au ba ...hhahahha...Te pup cu mare drag!

Unknown spunea...

Deci musai sa stau mai mult pe la soare sa ma coc. Sau sa astept sa mai treaca ceva ani.
Ana, carbogazoase nu beau decat maxim 2 inghituturi de pofta, o fata la hat timp. Apa de izvor si o cafea potrivita dimineata si una mica la 13.
Las ca o sa cresc eu mare si o sa beau si ceauri :)))