Social Icons

sâmbătă, 22 septembrie 2012

Menu-ri de dieta

Reiau :))) 
Postarea am scris-o aseara, frumos, cu poze, insa la final, Mariuca s-a  trezit plangand si cat am lasat laptopul pe pat s-a dus tot. Am apasat eu o combinatie halucinanta de taste si dusa a fost postarea mea. Era salvat doar pagina goala, caci pana am linistit eu copilul si l-am readormit, s-a salvat nimic :))
Cum spuneam, de undeva de sus sau de jos, mi-a venit cheful de dieta. Si ma tine, inca. Sper sa ma tina cat mai mult. Am ales regimul disociat pt ca pot sa mananc ce vreau, in limitele bunului simt, nu pana pocneste matu. In fiecare zi am altceva la masa si pot sa imi diversific menu-rile cum vreau. 
Si cam ce mananc eu? In ziua de lactate si branzeturi m-am desfatat cu o bucata de cas de oaie cu busuioc si putin-putin ulei de masline. E prea bun, ca e de la tara!

Asta e un pranz. Si va jur ca nu ma infometez. 
Mai pe seara am frecat niste branza de vaci cu usturoi, am adaugat si putin busuioc. Nu aveam cum sa pozez asa simplu, drept pt care am apelat la niste "barcute" de gogosari
5 barcute din astea si cina a fost mai mult decat suficienta. 
Cand trebuie sa mananc legume, nu ma feresc sa mananc salate. Cu ce am, cu ce iese.
Mai jos e o salata cu rosii, castraveti, gogosar, care s-a dovedit a fi foarte iute, ceapa, sare si ulei de masline. Nu pun ulei in cantitati industriale, pun cat sa ii dea un strop de luciu :))
Din portia de mai sus am mancat si la pranz si la cina :)))
Ce mi-a placut mie extrem de mult, intr-o zi de legume si fructe, am pregatit niste legume la cuptor in oala de lut, facute la foc mic, in tihna, nu grabite.
Inainte


Si dupa vreo 2 ore si jumatate de stat la taclale in cuptior :)))

Gustul??? Senzational. Nu prajeala, nu ulei, totul in suc de rosii. Cu putin busuioc pe deasupra e nebunie curata.
Cam cu bunatati din astea tin eu regim. Si bucuria e mare cand vad ca acul cantarului s-a mai dus in jos. 
O sa mai revin cu asemenea bunatati!

1 comentarii:

Anonim spunea...

Te felicit! Iti tin pumnii sa ajungi la kilogramele dorite si starea de bine pe care o vrei!