Social Icons

marți, 24 august 2010

Sunt aici

mananc si va scriu ca sunt ok, asa cum trebuie sa fie o gravida optimista, asa ca mine. Scuzati-mi absenta dar eu cum prin un loc de stat cum dorm. Si dorm si iarasi dorm. 
De bucatareala nu prea ma mai ocup din motive de mirosuri si preferinte extrem de ciufute ale lui bebe. Si profit la maxim de prezenta cumnatei mele care gateste absolut demential si mananc pe la tara. Imi prieste tare bine la tara: aer curat, nu tu poluare, nu tu zgomote de masini, nu ambulante sau politii cu girofarele aprinse. Dorm precum un prunc la sanul mamei.
Ma bucur nespus ca nu am luat proportii desi am momente cand ma consider sac fara fund. Ma bucur ca nu dau la rate, cu starile de rau ma descurc eu.
Acum ma iertati, dar vad un somn de 7 kile. Asa ca ma duc sa fac noapte in casa sa mai dorm putin. Oare o sa fac vreun bebe somnambul? :)))

5 comentarii:

Unknown spunea...

Vaiiiii, nu stiam ca esti graviduta.....Felicitari!!!!! IN cate luni? Noi am intrat deja in a 19 - a saptamana. Hehehe, se pare ca avem aceleasi simptome: somn la greu, mirosurile ne devin insuportabile. Asta este. Sunt sacrificii mici pentru o bucurie atat de mare. Stai linistita, nu vei avea un bebe - cum ziceai? - somnambul, si la Andrei eram mai tot timpul somnoroasa si dormeam de rupeam si pentru asta Andreiutu e tot o viteza....Si acum mi-e tot timpul somn incat trebuie sa apelez la mama si la soacra ca sa-mi pot face somnul. Si inca nu mi-a crescut burtica. Atunci sa vezi. Sa fie ei sanatosi ca-n rest ne descurcam.

Unknown spunea...

A, sa nu uit, ma gandeam sa-ti recomand sa-ti faci un tickers cu varsta lui bebe, intri http://lilypie.com/ dai pe maternity pregnancy, iti alegi tickerul, apoi introduci data la care vei naste (due date in engleza), la sfarsit iti da un cod pe care ti-l poti pune pe blog si care te tine la curent cu saptamana exacta in care te afli si detaliile de baza ale dezvoltarii lui bebe in saptamana respectiva

Unknown spunea...

Multumesc Laura. Simpt ca nu mai pot de somn. Am momente daca nu dorm macar 10 minute nu usnt buna de absolut nimic. O sa-mi fac si tiker dar mai astept un pic

Sarea in bucate spunea...

nici eu nu stiam ca esti graviduta! felicitari! la fel ca mine..lene mare,, nu am putere, nu am chef sa fac nimic...si urasc starea asta...plus eu sunt la al 2 lea..deci cineva imi vrea toata atentia..iar eu parca is pe luna:))sarcina usoara!

Gospodina de Criza spunea...

MA bucur mult pentru tine,mult de tot! Se vede ca a priit culinareala mamicilor din blogosfera.Ba, mai degraba taticilor!
Bravoooo, pupici.