Social Icons

marți, 3 august 2010

Va urasc tiranuzaurilor!

Nu mai pot. Simt ca nu mai am sange. Si asta din cauza tiranuzaurilor ce bantuie prin casa. Nu stiu pe unde intra, cred ca cresc sub mobila. 
Mi-e pielea plina de piscaturi, zici ca am pojar. Si parca nu ar fi fost suficient ca m-au piscat de picioare, de burta, de maini, azi au atentat la fata mea.
Azi le declar razbel. Diseara o sa scot artileria grea si o sa pornesc un raid neanuntat impotriva lor.
ASA NU SE MAI POATE!

8 comentarii:

Fetita Junglei13 spunea...

>:D<
Succes.Batalia va fi dura,dar vei invinge.

Ninulescu spunea...

Cumpara-ti un aparat antitintari din acela ce se pune in priza cu pastile albastre, nu o sa mai vezi nici unu in viata ta in casa, eu mi-am cumparat unu cu 9 lei si o pastila tine cam 2 zile, nu am nici un tintar..am scapat de ei definitiv ..vecii mei sint terorizati dar nu in halul ala incit sa vrea sa dea 9 lei pe unu :))

Unknown spunea...

FJ13 si eu cred la fel
Ninule crede-ma ca am aparat si in fiecare seara domnu M isi exercita serviciul cu maxima seriozitate, dar aseara cred ca au inebunit. M-au supt de sange :P

sarah spunea...

saracuta de tine.la mine daca bazaie un tantar nu pot sa dorm toata noaptea.din fericire pentru mine n-am tantazi in casa.cred ca "tiranuzaurilor" nu le place aerul conditionat.incerca o crema de corp din aia anti-tantari (nu stiu exact cum ii zice).succes la batalie

Fetita Junglei13 spunea...

"O femeie din Taiwan a stabilit un nou record mondial după ce a omorât patru milioane de ţânţari în doar o lună." mi-a zis cineva de la un post de radio,asa ca,daca nu reusesti eu zic sa o cauti :)

Unknown spunea...

FJ13 VREAU DETALII. Sunt in plin atac acum si ei parca izvorasc de undeva.

Anonim spunea...

Vezi ca sunt la farmacii niste bratari cu o dracie antitantari. Am citit ca-s eficiente. O sa cumparam si noi inainte sa venim in Romania. Aici nu-s tantari, sau daca sunt nu se spurca ei la sange de estic. Pe ambalaj scrie ca bratara rezista o luna in cap. Cand cumpar ii pun poza pe blog.

Anonim spunea...

Am o solutie conexa: angajeaza o pisica, sunde dezinsectizarea perfecta!
Vlad