Social Icons

marți, 3 august 2010

Observatie

Duminica l-am sarbatorit pe tata in natura, cu mici si bere, cu fripturi si apa minerala sau suc pentru soferi, cu muzichie si multa voie buna. Am cumparat toate cele necesare, mai putin carbunii. Ajunsi in sanul naturii, eliberam porbagajele si constatam ca, carbuni am uitat sa luam. Si cel mai mic sa se intoarca in oras sa cumpere, adica eu. Buuuun. Nasa mi s-a oferit companion. 
Dupa ce am iesit la sosea drumul a fost altfel.
Nu am mania vitezei. Niciodata nu apas acceleratia mai  mult decat pot avea control asupra masinii. Niciodata nu m-am aventurat in depasiri riscante, prefer sa fiu depasita de o rabla de dacie, decat sa imi risc viata. Mai scurt ma consider o soferita ok, care isi stie limitele.
Insa duminica mi s-a atras atentia ca, conduc prea repede pentru o femeie. WHAT??? Da` cu cat trebuie sa conduca masina o femeie? Exista o diferenta intre femei si barbati in acest sens? E vreo lege scrisa sau nescrisa cu cat trebuie sa conduca femeile si cu cat barbatii?
Atat timp cat nu imi pun propria viata in pericol si nici a celorlalti din masina cu mine, cat stiu sa conduc prudent si sa am control asupra masinii, nu vad de ce altii s-ar lansa in afirmatii gratuite.
Nu sunt cel mai AS sofer din lume, dar ma stradui sa devin :))))

6 comentarii:

realbadpisy spunea...

ce ma enerveaza si pe mine chestiilea asta..hmm auzi! pt o femeie...mdea se pare ca pt multi regulile de pe sosea nu sunt la fel pt barbati si femei.....

P.S. sa iti traiasca tati!

QED spunea...

Vechea problema a sofatului dintre barbati si femei. Eu chiar am mania vitezei si-am intalnit soferi barbati asa de prosti.... Sa nu-mi zica cineva ca ...conduc repede pentru o soferita ca ma simt insultata. Si conduc foarte repede, clar. Sunt, insa, condescendenta si inteleg ca se simt amenintati de noi si la acest capitol care, pana mai ieri, era teritoriul lor. :)) Ce misto!

Anonim spunea...

Astea-s magarii de frustrat. O avea omuletul rau de viteza si a ametit cand i-ai luat fata :D.

Unknown spunea...

Replica a venit de la o femeie, nu de la un barbat.

Anonim spunea...

Hahahaha! Pai atunci trebuie tratata cu mila, saracuta de ea! Numai ea stie cat ii e de greu sa apartina la sexul frumos si probabil extinde nereusitele si limitele ei la toata tagma. Dar, vai, vai, vai daca sunteti intre voi asa misogine ce sa mai ceri de la Monsenior Becali? :D

Alma Gi spunea...

la multi ani tatalui tau si multa sanatate.

ce ma enervezi cu "rabla de dacie"!!! of of... a mea e dacie si are 13 anisori dar se tine bine mai, jur...
cat despre viteza, eu am o vorba... tot acolo ajungi, cu 5 minute mai devreme sau cu 5 mai tarziu, nu conteaza... important e sa ajungi! drum bun!