Social Icons

luni, 12 iulie 2010

Finish


Ufaa!! Gata! S-a terminat.
Pe langa Campionatul Mondial, care slava cerului ca nu mai aud vuvuzici bazaitoare, s-au mai linistit treburile si pe la birou. Am avut o perioada cam aglomerata, insa din septembrie urmeaza un alt val de maxima nebuneala.
Pe 2 iulie am avut un frumos concert de muzica clasica in Centrul Civic, omagiindu-l pe Stefan cel Mare
 A fost un concert reusit, cu doua formatii, amblele foarte bune. Publicul l-am vazut receptiv si incantat, desi unii credeau ca vine guta sa cante. Mai sunt si asemenea uscaciuni pe langa noi.
Pe 5 iulie am fost alaturi de fosta mea sefa cand si-a sustinut doctoratul. Sincere felicitari Rodica si sa stii ca o sa-mi lipsesti. Ai fost si vei ramane un model pentru mine, am invatat foarte multe de la tine intr-un timp atat de scurt.
 Intalnirea cu Iasul studentiei mele mi-a invadat sufletul de amintiri si clipe deosbite. De la cele mai frumoase, pana la cele pe care le-am aruncat intr-un colt uitat al meu. Lacrimi se opreau in gat cand am trecut pe langa salile de curs, cand mergeam si nu prea. Am resimtit naduful esecului din anul III, dar si infinita bucurie cand am reusit sa trec acel examen care m-a marcat.
 Si toata saptamana am avut de pregatit un alt moment din planul de activitati al institutiei unde lucrez, Festivalul Fanfarelor. 
 L-am organizat in acest an la Ivanesti si sincer spun ca nu imi pare rau. A fost super organizarea. Se cunoaste ca primarul e chiar interesat sa fie treaba buna si de calitate. Si pe langa toate astea, de joi intr-o veselie continua, am facut repetitii cu copii, caci au evoluat si ei. Au pus impreuna cu coregraful o suita noua si dai si repeta. Ieri a fost ziua de foc cand am avut in cap numai sunete de alamuri. Am avut invitati si o formatie de fanfara din Cugir. Jos palaria in fata lor. Se cunoaste diferenta de stil intre zone.
Au fost alaturi de noi si vesnicii prieteni de la circulatie, carora le multumim.
 Sirul de masini parcate de o parte si de alta a strazii s-a intins pana departe
Si acum din uscaciunile locului:
Doi cate doi
Hop sa!
Dar mai bine-mi sade singurea!
Lupu paznic la oi!
Si varianta a II
Si un fragment dintr-o piesa a celor de la Cugir
Si pentru ca azi in Calendarul Crestin Ortodox se serbeaza asta, va invit sa un suc si o felie de tarta cu fructe, ce urmeaza sa o prepar indata ca plec de la PC :)))

6 comentarii:

CORA spunea...

Ura, de trei ori ura ca am scapat de vuvuzeliciuni!

Imi plac fotografiile evenimentului, imi imaginez ca a fost unul reusit!

Anonim spunea...

Ma vad nevoit sa admit ca intr-adevar berea (sau vinul, nu m-am lamurit) la PET e o oroare. Curat uscaciuni! Ce oameni sunt aia care comit asa o oroare?? Daca e sa bei, trebuie sa bei cu arta! :D. Eu zic ca alcoolul la PET e o masura imperialista in scopul scaderii cheltuielilor (din banii contribuabililor) cauzate de spitalizarea betivilor loviti in cap cu sticla...de sticla. :P
Ce muzica s-a cantat in cinstea lui Stefan cel Mare? Am inteles ca clasica, dar ce compozitori? Eu as fi ales Wagner sau Ceaikovski pentru dumnealui.
Vladen

Unknown spunea...

Cora sincer abia am asteptat sa se termina CM sa nu mai aud bazaitul vuvuzoancelor :))) Depinde de care evenimet zici, ca am zis de mai multe.
Vlad sunt 100000% de acord cu tine. Era vin acolo si tind sa cred ca e din banul meu si al multor altor contribuabili :(((
La concert a fost un amestec de Bach, Schubert, Vivaldi si Caffee Concert

Anonim spunea...

Schubert? Vivaldi?? Pentru Stefan cel Mare?? Pai saracul cred ca s-a rasucit in mormant de a ajuns la Pretoria sa vada campionatul! :D. Asta era muzica sa o comemorezi pe Sissi, Carmen Silva si compania. Pentru el trebuia ceva cu final apoteotic, gen Simfonia 1812, dar in varianta aia care i-a fost cantata lui Alexandru al treilea (ca sa nu-l mai exileze pe Ceaikovski si anul acesta :P ), cu salve de tun si clopotele bisericilor. O am eu undeva, o bag pe blog la noapte, sa vedeti la ce ma refer :D.
Si daca nu au cantat 1812, macar o uvertura din aceea de Wagner, sau un Händel... Dar, ok, ma inclin, Bach merge cu Stefan.
Vlad

Unknown spunea...

Vlad nu eu am ales repertoriul. Avem un "sef" multi-specializat in toate. El centreaza, el da cu capu` :)))

Mariana spunea...

Veronica:am venit special sa-ti spun cu tot dragul:
LA MULȚI ANI!SA FII SĂNĂTOASĂ SI SA AI PARTE DE TOATE CELE BUNE!
felicitării SI PENTRU CELE ORGANIZATE,CRED CA A FOST UN SUCCES!
Șefei tale toate stima!
Abia aștept si eu sa particip la o (susținere)de doctorat!Doamne ajuta-i!Uf,mai e până acolo!
Petrecere frumoasa!