Social Icons

marți, 15 iunie 2010

Circ

Cam asta vad acum la TV. Ma uit cum unii isi permit luxul de a se juca cu soarta a mii si milioane de oameni.
Ma uit la fata lui Boc si imi vine sa ii dau doua in bombeu, dar imi dau seama ca nu fac nimic decat sa stric televizorul si alti bani sa-mi iau unul nou nu am. Ca daca aceast guvern nu va cadea sau nu se vor renunta la aceste masuri draconice de reducere a salariilor, nu stiu zau pe unde `oi mai scoate camesa in lupta cu datoriile zilnice.
Nu am inteles nimic din sistemul asta de votare. In afara de cei care arata bilele alea minuscule si reactia celor din primul rand, altceva nu mai inteleg.
Il vad pe Boc nitel crispat. Oare nu ii este rusine?  Nu cred. Ca daca i-ar fi fost, nu ar fi luat astfel de masuri. 
Sunt total scarbita si dezgustata de sistemul romanesc. 
Ma oripileaza mafia guvernamentala. Imi vine sa vars, dar imi dau seama ca vars banii si munca mea, iar guvernul nu imi da nimic, din contra, imi ia. 
In fix doi ani de zile salariul meu a suferit o reducere de 1000 de lei, pe cand al altora s-a dublat, triplat de ce nu inmiit. E corect asa domnule Boc? Pentru dumneavoastra sigur ca da. Dar sa stii coane Boc ca eu spre deosebire de lantul argatilor tai pe care i-ai asezat in cele mai pufoase si relaxante scaune de conducere, eu chiar muncesc si imi fac munca cu o deosebita placere. Esti multumit de tine Boculet? Eu nu! Si ma bucur ca nu te-am votat.

1 comentarii:

Mariana spunea...

Am vrut sa scriu si eu cam ce ai scris tu!
Asa gindesc ca tine!
Pa,pa si te pup!