Social Icons

joi, 2 decembrie 2010

Shhtt! - U P D A T E

Luati, umpleti burtile, mai tarziu va explic ce este
Noi doua ne-am porcait mai ceva ca scroficile.

Si acum update-ul:
Miercuri am ajuns si eu sa mai gatesc, imi cam venise timpul. Si cum al meu dorea mazare, am zis sa fac un ghiveci, adica un amestec de legume, cu niste coaste de porc proaspete. Coastele le-am prajit in tigaia teflonata, fara a pune ulei, au lasat ele de la sine putere, apoi am eliminat surplusul de grasime. Si pe langa ce a intuit Vlad: mazare, carne de Ghita, morcov, am mai adaugat 2 cartofi taiati felii,2 ardei, unul verde, unul rosu, 1 pastarnac si 1 patrunjel radacina. Mare minune sa fi pus asa, caci eu nici acum nu mi-am lamurit o dilema din trecut. Stiu, sa-mi fie rusine, o sa am acusi copil si sper sa ramana fata, cum a zis nenea doftoru, insa nu o sa stiu sa-i explic care e diferenta dintre pastarnac si patrunjel . In fine, noi sa fim sanatosi si pastarnacii si patrunjeii la fel. Toate legumele de mai sus le-am tras putin in tigaia unde au zabovit coastele. Dupa care, toate cele de mai sus, le-am pus intr-o oala, primita in vara de la ultimul mester olar din Galati, domnul Marcel Mocanu.
Oala este ca cea cu bulina rosie. Si la cuptor cu ele pentru vreo 40-50 de minute. Cand legumele au fost gata, am adaugat un borcan de mazare, am potrivit de sare si piper si gata . Numai ca alui meu nu i-a placut mirosul. Cica miroase a mancare cu lut Scuza-ma dragule ca nu am scos oala de aur sa-ti gatesc in ea . Dar nu-i bai, ieri mandra mea asta a poftit sa-i dau sa pape.
Drept pentru care am facut un pui mic de mamaliguta, peste am pus mancare descrisa mai sus, iar acritura, ca trebe musai si ceva acru, am pus varzari puse de mine. Si uite asa ne-am porcait noi doua scrofici cu asa bunatate. I-am facut ciuda-ciuda si lui tati caruia nu i-a placut mirosul.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Eu cu doamna zicem asa:
1) mazare cu ghita (cum a facut si Anna)+ urme de morcov
2) Varza murata tocata marunt
3) Mamaliga
E bine? :D
Vlad

PiArte spunea...

Femeie, tu vrei sa ma mor in fata monitorului? :p

Anonim spunea...

Deci da : subscriu la afirmatia doamnei Marami si zic si eu ca ma omori cu zile , porcaitilor ce sunteti! :-D Vai , steaua mea! ce imi faci tu aici....si sa mai slabesc?Olaie...ca mor de pohta si maine ma porcai si io...hehehehehe....
Te pup graviduta scumpica si salutari lui Maxu si Mariucai!Weekend placut sa aveti!

Unknown spunea...

Fetele mele nu mai baliti ca mancare mai am. Hai la masa cu mine si asa mananc singura din asta, ca el are laci pe craci