Social Icons

joi, 2 decembrie 2010

Schimbare

Inca de sambata am dat nas in nas cu iarna, pe la primele ore ale diminetii. Si cu un strigat de uimire am trezit toata casa, ma rog, pe domnu` M, care in secunda urmatoare strigarii mele, era drepti langa pat asteptand sa-i spun ceva de rau. I-am scuipat in san sa nu se sperie bietul om si sa mai faca si pisu in pat si i-am spus ca afara a nins. Insa nu a durat foarte mult acea zapada.
Insa ieri pe la pranz s-a pus pe nins. Intai frumos, asezat, apoi o pornit o zapada cu ploaie de-ti venea sa-ti dai palme. Am tot sperat eu intr-o parere ca se va opri si va ninge cu fulgi mari ca in povesti, insa vrabia malai viseaza si tiganu praznic. 
Spre seara s-a pus iar sa ninga, insa cu zapada ca zaharul sau ca sarea. Aiurea, urat. Deja se albise tot in jur, insa nu se prindea ca era si asta cu apa.
In fine, cu alte cuvinte e iarna oficial. Ma bucur, imi doresc sa ninga, insa cu zapada frumoasa si pufoasa, nu cu zapada apoasa.
Si daca tot a venit iarna, am zis sa schimb si hainele blogului, sa fie si el in tred cu vremea.
Si daca e oficial iarna, tot oficial e ca am racit la nas. Dap, ma doare tare. M-am saturat de siropuri, insa am descoperit ca lui bb ii place foarte mult ceaiul cu lamaie si miere. Asa ca, il delectez cu asa ceva. Insa as bea o canuta mica-mica cu vin fiert si scortisoara. Am voie? Nu-l imbat pe bebic?

3 comentarii:

Unknown spunea...

Oho, si eu aveam pofte din astea, si acum am, m-am abtinut pentru ca nu se stie cat alcool poate fi baut fara a dauna, asa ca nu ma risc, mai ales ca eu de la vin fiert ma "aburesc" destul de repede. Int-un an n-am mai putut bea ca eram gravida, in celalalt alaptam.

Anonim spunea...

Nu, alcoolul fierbe la 70°. Fierbe-l suficient si e doar siropel :D
Vlad

PiArte spunea...

Nu, nu ai voie, consoleaza-te cu gandul ca poate o sa beau eu in locul tau cand se intoarce moldoveanul acasa.