Social Icons

marți, 10 august 2010

1 an

de cand am renuntat definitiv la fumat. Pur si simplu mi-a fost rau, nu mi-am mai cumparat tigari zicandu-mi ca fara poate nu o sa mor. Si nu am murit. Din contra mi-e foarte bine, ma simt extrem de libera ca nu trebuie sa-i mai ascund domnului M faptu ca eu nu reusisem sa las bestematu de vicu. 
Acum mi-e frica sa pun tigara in gura  pentru ca simt ca mi-ar fi rau, m-ar ustura gatul si nu as vrea. Daca am reusit sa nu pun mana pe tigara in momente de maxima tensiune, cand daca as fi fumat, as fi uscat cel putin trei tigari legate, inseamna ca e de bine.
Un rol deosebit de important in decizia de a renunta la fumat l-a avut si il are buna prietena Ana, careia ii multumesc din suflet.  
Si daca tot e zi de sarbatoare pentru mine, diseara sau maine o sa revin cu o veste minunata.

9 comentarii:

VERO spunea...

Felicitari Veronica !Esti o invingatoare !Raul trebuia taiat de la radacina ! Ma bucur pentru tine !
Ai dat dovada ca te iubesti !

Anonim spunea...

Bravo. Multe persoane si-ar dori sa aiba ambitia ta. ( printre care si eu :| ) Inca o data , BRAVO!

Fetita Junglei13 spunea...

Sa ai mereu puterea sa spui Nu.
Felicitari.

realbadpisy spunea...

felicitari! te invidiez!

Unknown spunea...

multumesc pt cuvintele frumoase. sa stiti ca ma ajuta sa merg mai departe fara acest viciu.
sa stiti ca se poate trai si fara tutun. fazele de genul: nu pot, simt ca o iau razna sunt doar in mintea noastra, dar putem trece peste ele cu vointa si cu un sut in cur cum am primit eu.

Anonim spunea...

Draga mea....la fel sa scri si la 2 ani , si la 3 ani si la 1000 de ani :D
Eeee , daca am pus si eu olecuta umarul colea...inseamna ca las ceva in urma mea si nu fac umbra degeaba pe pamant...Serbam impreuna , ca in 27Mai am implinit si eu un an de cand am renuntat la mahoarca...Sa fim sanatoase!
Te imbratisez cu mare drag!

pansy spunea...

si eu ar trebui sa ma las de fumat,dar nu pot deocamdata !

Anonim spunea...

Sunt in asentimentul tau referitor la acest subiect. Luna viitoare fac si eu un an de cand nu mai fumez si nu pot sa zic decat ca am facut un lucru foarte bun renuntand la tigari.

Felicitari si tie, draga mea!!

Praf de Stele spunea...

Felicitari ! Ma bucur pt tine ca ai reusit, pt ca e mare lucru. As vrea sa pot scrie si eu ceea ce ai scris tu , dar cu parere de rau inca nu pot...