Social Icons

miercuri, 12 mai 2010

Un somn mare va rog!

De cateva zile dorm efectiv pe mine. Nu stiu ce am sau de ce. Mai am un pic si repet figura din copilarie: sa merg dormind pe strada. Numai ca acum nu stiu cine ma mai duce de maini.
Aseara, spre exemplu, pe la 19,30 simteam sa nu mai imi poti tine ochii deschisi. Simteam ca daca nu dorm macar 5 minute se sfarseste lumea.
Nu am un somn zbuciumat sa zic sa nu ma trezesc odihnita. O fi ceva in atmosfera? Or fi pulverizat astia cu praf de somn deasupra mea? 
Beau cate douaa cafele pe zi si tot mi-e somn. Da` somn frate, nu gluma. In curand voi ajunge sa dorm cu capul pe birou ca fatuca din imagine.
Si parca nu ar fi fost suficient, azi ma doare ingrozitor capul. Parca mi-ar fi prins intr-o menghina. Si nu pot lua nimic :(
Vreun remediu aveti si pentru mine? Va rog. Nu vreau sa ajung sa ma intind pe jos doar pentru a mai rezista cateva clipe

11 comentarii:

Anonim spunea...

Deci asta se poate traduce prin astenie , stres , oboseala acumulata , lipsa de calciu,fosfor , magneziu si alte vitamine , alimentatie cu prea multe grasimi,zahar si amidoane, lipsa de miscare in aer sau la sala , somn neodihnitor.Remediul care pe mine ma ajuta destul de bine , pe probatelea , este ceaiul de menta...nu trebuie sa iau nurofen , algocalmin , etc...beau un ceai ,maxim doua de menta si imi scade tensiunea si nu ma mai doare capul.Renunta sa mai bei atata cafea.Una e suficient.Bea ceaiuri de plante , ceai negru cu arome sau fara , ceai verde sau ceai alb.Nu iti cumpara orice ceai...gen Bellini sau care or mai fi de astea ciudate...iti recomand din suflet Teekanee , cel intitulat Power Brain , cel pentru relaxare si pe cele de fructe , ala de portocale e beton...Si cele de Farres is ok, unele din ele...
Te pup si sper sa iti treaca starea...

realbadpisy spunea...

heheheh da....ce ai facut azi-noapte ?!::D

Unknown spunea...

Tu`i masa de astenie, sa-si ia starile si sa si le bage undeva. Eu nu ma vreau asa. Eu ma vreau asa cum erau eu: zapa, zuzulie, cu rasu pana la urechi.
Oare m-o fi deocheat careva? Pfuai ce-i fac. Sa-si ia dioachele acasa.
Ana cafea beau sa fac tensiune. Ca din tensiune de aviator 13 cu 8 abia am 10 cu 6. Ceai de menta nu pot sa sufar. Taie-ma, fa-mi ce vrei, de ala nu beau. O sa incerc ceaiuri de care ai zis. Sper sa si gasesc.
Pisi...am dormit ca plavanica. Neintoarsa, nesucita ne-nimica nimicuta. Pup gravida :))

CamiB spunea...

Ceva vesti bune la orizont? Doamne da!

Unknown spunea...

Cami draga mea de ce vesti bune vorbesti tu? Lumineaza-ma si pe mine.

PiArte spunea...

eu cand eram insarcinata cu D dormeam pe mine:))) efectiv mi se inchideau ochii si atipeam indifernet unde eram sau cu cine eram:)

Unknown spunea...

Cristiana adica tu imi induci mie ceva?:)))) As vrea sa stiu si eu ce masa e ca nu mai pot. M-am chinuit sa ma tinreaza pana la ora asta. Si ma ustura rau stomacul cum numai de 3 ori am simtit usturimea asta.
Ma duc sa bag un somn scurt sa pot sa-mi astept sotu

Anonim spunea...

No , pai m-am lamurit de unde ti se trage...de la gandurile cu mutatul.... Ieri am incercat sa iti mai comentez pe aici , insa blogspot m-a pizduit temeinic si mi-a tras pumni sanatosi in mecla...asa ca revin acum sa zic ca trece....si daca e sa fie cum scrie Cristiana...Doamne ajuta!
Te pup si sa ai o zi cu spor!

CamiB spunea...

Pai ma gandeam la o veste cu ochisori. Multe din cunostintele mele se plangeau de stari din astea de somnolenta in timpul sarcinii.

Unknown spunea...

Ana da-l boalii de blogspot. O face pe`a nebunu uneori.
Ma nu stiu cat o fi cu ochi, cat or fi premenstrualele, cert e ca eu acum as trage un pui mic de somn....sa rezist inca un pic.

Anonim spunea...

Vero, nu cumva esti insarcinata?! :P
Scuze, daca ai anuntat asa o veste mare iar eu nu am apucat sa o citesc, dar eu iti zic din proprie experienta, in ultimul timp nedorindu-mi decat somn, somn si iar somn! :)