Social Icons

miercuri, 7 aprilie 2010

Premii peste premii

Eh gata. Fu si Pastele. Ne-am spetit cu de-ale curateniei, am muncit la cozo-pasti si la oua rosii, am pus dragoste in toate bucatele preparate. Gata. Fuse si se duse. De acum mai facem oute rosii de Inaltarea Domnului, adica de Ispas si apoi la anu` si la multi ani. 
Dar Pastele asta a fost foarte generos cu mine, atat in real life, cat si pe blog. Si incep intai cu blogul. Am primit multe premii. Sau mai bine zis, am ridicat multe premii. Ca-mi plac mie premiile, de asta.
De la dna. Pansy si dna. Elena am ridicat doua premii strasnic de faine, un premiu de primavara si un altul, al PRIETENIEI.
Si la astea se adauga cateva premii calde-caldute. Proaspete, de dimineata
Si nu-s de ici-colea. Sunt tocmai de la Timisoara, de la Anuta draga de ea, 

care cu inima indoita m-a intreba undeva mai personel daca sunt suparici pe ea. Pai mai Anuta draga mea, da di ci sa fiu eu suparici pe `nevoastra? Ca aduci mereu bucurie, veselie, optimism si cate si mai cate sentimente pozitive in sufletelul meu? Ca imi ling anumite dureri sufletesti citind despre gorobetii tai simpatici, ca mor de bucurie cand ii vad impreuna, ca am onoarea deosebita sa mai vad din frumusetile patriei poz(n)ate de tine in calatoriile voastre minunate, fie ele si in interes de scarbici si cate si mai cate? Di asta sa fiu eu suparicioasa pi tini? Am petrecut maica mea. AM PETRECUT! Si nu am avut timp sa verific toate mesajele primite. Ca numai pe un mail am in inbox aproape 50 de mailuri, din care doar vreo 10 sunt publicitaturi. Si gandeste-te ca am 5 adrese de mail. Dar le dovedesc eu pe ele.smiley icons
Despre petrecaniile de Paste va povestesc intr-o postare separata ca da nu fac un coktail-molotov aici smiley icons, nu ca nu ar fi smiley emoticons

4 comentarii:

Anonim spunea...

:D , gata , m-am "listinit"... :D
Abia astept aventura scrisa... :D

realbadpisy spunea...

oo da ce de premii....felicitari.

Lillee spunea...

Astept povestirile :)
Da' ce te-ai procopsit cu premii...mama, mama!

Unknown spunea...

Pisy si Lillee de va plac, va rog. Nu asteptati ca pe baza mea.....va mananca cainii din traista