Social Icons

sâmbătă, 10 aprilie 2010

Nesimtire

La aceasta postare am primit un comentariu destul de impertinent.

Anonim spunea...
La varsta ta chiar nu ai nimic mai bun de facut ? Adica vreau sa zic ai aproximativ 250 de postari . Traieste-ti viata reala si lasa internetul . Deasta nu esti fericita si nu o sa fii niciodata . In loc sa iti storci creierii sa scrii articole pe internet ti-ai putea indrepta atentia catre lucruri reale , catre persoanele dragi tie . Traieste-ti viata , fato !
10 aprilie 2010, 14:04

Dupa ce ca nu are bunul simt sa se semneze, mai are si tupeul nesimtit de a intra in viata mea personala cu ciubotele pline de noroi. Te rog frumos sa te descalti. Fii de bun simt si asuma-ti tupeul nesimtit de a semna mizeriile pe care ai fost in stare sa le scrii. Consideri ca aveam nevoie de sfatul tau ipocrit? Nu, deloc.
Draga anonima, ca simt eu ca esti o "muiere", esti buna de contorizat postarile pe blog, asa ca o sa scriu celor de la blogger sa te angajeze pe acest post. Faci si tu un ban cinstit, ca si asa sunt vremuri de criza, iar tu traiesti o adevarata criza de personalitate. Cred ca ai adunat suficiente frustrari, rautate si venin la viata ta de ai fost capabila de un asemenea mesaj. 
Si de pe la orele de ortografie ai lipsit nitel, dar sa ziceam ca ai scris mesajul in fuga, probabil te urmarea fericirea mea, ca si asa tu, stramoasa mamei Omida, stii ca nu o sa fiu fericita. 
De unde stii ca nu imi indrept atentia asupra oamenilor dragi mie, a oamenilor din viata reala? Deci vezi ca am si imi traiesc viata reala! Daca m-ai citi mai cu atentie, ai vedea ca am cuprins in postarile mele oameni pe care ii indragesc si ii iubesc. Crezi ca am suficient timp sa traiesc in doua lumi diferite? Te inseli. Dar scopul tau a fost altul. Si de data asta nu ai mai reusit.
De unde stii ca imi storc creierii sa scriu articole pe blog? Esti cumva prosopul cu care imi sterg borboanele de sudoare? Sau esti invidioasa ca nu ai blog? Te ajut sa-ti faci unul in care sa iti eliberezi frustrarile.
Cumva fericirea ta este sa razi de suferinta oamenilor? 
Si pentru asta iti dedic cu mare drag urmatoarea melodie

FUCK YOU VERY MUCH!

10 comentarii:

Alma Gi spunea...

buna vero. e ceva timp de cand nu am mai intrat pe bloguri si mi-am zis sa incerc sa recuperez un pic astazi. si ce imi vad ochii la tine? of... imi pare rau ca te-a suparat mesajul acela. ignora-l si tu... pacat totusi ca sunt astfel de persoane, macar daca si-ar fi pastrat parerea pentru ea/el.
mi-a placut chestia cu dedicatia respectiva. :)) mie imi place ca scrii si mai ales cum scrii, cui nu-i convine sa nu te citeasca. nu iti strica ziua pt ceva care nu merita. te pup si spor la scris cat mai multe articole sa aiba lumea ce numara, nu?

Unknown spunea...

Alma eu am mai patit-o o data cu un mesaj de genul. Atunci am suferit enorm. Dar de data asta am stiut cum sa-l iau. Rautatea oamenilor poate atinge cote nesimtite. Iar pe nesimtiti ii punem la coltu rusinii.
Te imbratisez cu drag.

Anonim spunea...

Veronicule , mai ti minte furtuna cu nea Hanna Montana de ziua lui Alexandru?Si reactia unora de atunci?
Ca sa nu mai spun ca acum ceva vreme in urma , am avut o postare in care scriam vulgar tare...si una desteapta si ,zicea ea,bine educata, de pe forumul cu multe facute gramada ,de unde am cam dezertat de greata , s-a gasit sa imi atraga atentia ca Luana va ajunge vai de capul ei , iar Alex cine stie ce prin viata asta , datorita mizerie verbale pe care eu o raspandesc , muradrind blogosfera....Tot anonima s-o dat , dar banuiesc cine-i si cum minciuna are picioare scurte , voi afal o data si o data.Sti ce fac eu de obicei?Ma pis cu bolta pe astia...si ii trimit undeva la 5 metri in spatele curului meu , cu mare drag....Asta sa faci si tu , plus sa mai faci ce mi-ai scris tu intr-o zi pe mess sa fac eu cu idiotii de la lucru...sti tu ....Astia is oameni frustrati si neimpliniti , care au senzatia ca n-au loc de tine pe lume....e dovada crasa de egoism si invidie in stare pura...oameni astia , de obicei , sufera de hepatita si ciroza , ca sunt verzi atat pe interior cat si la fata....bleah! Sterge-te la cur cu ei si nici acolo,zau asa,ca tu esti curata la cur fata de gura si gandirea lor...
Ai de la mine o imensa imbratisare si un pupat apasat si cu dragoste....
Semneaza anonima nebuna! :D

Bianca spunea...

v-am lepsuit :d

Unknown spunea...

Bianca sar`na maica. Maine la cafea ma lepsuiesc. In seara asta mi-s inceata la creatie.
Anuta cum as putea sa uit postarea lu conu Montanosu in zi de sarbatoare pt familia ta. Mi se rupe de cine a scris, intuiesc eu asa, dar am mai banuit eu o data gresit.
Cred ca e o haita frustrata muierea in cauza. Le-o adunat de prea mult dar si-o gresit destinatarul. De data asta am pus postarea ei in dos.
Iar madama ta, sfatuitoarea in materie de copii, sa-si vada de puradeii ei sanatoasa, sa ii pregateasca pt Oxford, ca ai tai sunt mai destepti decat ai ei.
Sfolocii ca ea sa se duca in pizdiuc!

Tivadar Emanuel spunea...

faina dedicatia :)) io dedic si io :))

Lillee spunea...

Hehe...dar anonimul respectiv nu stie ca e mare arta sa poti fi in stare sa scrii, sa construiesti articole si sa mai si captezi? Ce are a face cu viata reala? Se imbina foarte placut amandoua...plus ca iti mai dezvolti si anumite aptitudini in exprimare...Fiecare face ce vrea cu timpul liber, iar eu am ales sa scriu decat sa ma uit la tv. ( ceea ce ai facut si tu, sunt sigura ) Dar...e grele...ce sa-i faci. Lasa anonimul in pace, sa-si traiasca viata reala la telenovele si pe taraf :))

Anonim spunea...

Veronica , urmaresc de mult timp blog-ul tau si mi-au placut unele dintre articolele tale . Parerea mea este ca acel sau acea "anonim/a" nu a vrut decat sa iti dea un sfat cu toate ca a fost putin rautacios . Si eu sunt de aceeasi parere si anume ca trebuie sa o lasi mai moale cu internetul si sa te preocupe mai mult viata ta personala si cei dragi (in special fetita ta care are cea mai mare nevoie de tine) . Sa spunem ca sunt putin mai mare decat tine si am vazut altfel abordarea acelei persoane .
Succes in continuare si sper ca ai luat sfatul meu ca atare si nu ca pe o ofensa.

Unknown spunea...

Mirela ai raspuns la fel de prost ca si anonima cu pricina. Multumesc ca ma citesti, dar se vede ca ma citesti decupat, intelegi incrucisat. Puiul meu este un ingeras al Domnului in ceruri. Ai face bine sa citesti mai bine, nu din 3 in 3. Fetita care o vezi mereu in imaginile mele este fina mea. Documenteaza-te si data viitoare nu te mai baga doar ca sa te afli in treaba.

Unknown spunea...

Manu imi place la nebunie melodia. Si o dedic tuturor frustratilor care isi varsa rautatile pe unde nimeresc.
Lillee...este si ei lume =)) pe pamantu nostru. Cica semenii nostri.