Social Icons

duminică, 11 aprilie 2010

Bagatorilor in seama

Imi cer scuze tuturor celor dragi mie, dar simt nevoia de a raspunde cu aceeasi moneda ipocritilor care vor a intra in viata mea cu ciubotele pline de balegar de la porci. Stiu, veti spune ca nu trebuie sa ma cobor la nivelul lor,  ca trebuie sa fiu mai desteapta si mai inteleapta decat ei si sa ii tratez cu indiferenta, sa nu pun la suflet mojiciile lor, ca de te pui cu prostu` este mai prost decat el, dar vreau sa stie, o data pentru totdeauna, parerea mea fata de aberatiile lor.
Ieri am scris cateva randuri despre marea mea durere. Si o ipocrita se gaseste sa isi dea cu parerea. Alo, maria ta ipocrita, nu am scris nicaieri ca as avea nevoie de vreun sfat, cum sa fac sa fiu mai fericita, cum si in ce mod sa-mi traiesc viata REALA. Caci  DA, pentru prostia din tine, am o viata reala, nu ca tine un soarec de internet. Si daca vrei sa te convingi, te invit sa convietuiesti in viata mea reala pentru o perioada de timp. Lucrezi cumva la departamentul "Plangeri".  Cumva ti s-a plans sotul  meu ca este neglijat? Ca nu ii acord suficienta atentie? Sau parintii mei? Sau cei dragi mie? Sau sefu ca nu imi fac treburile la timp? Fatuca draga, vezi-ti de bubele negre din curu tau. Ca eu imi traiesc viata asa cum vreau.
Si dupa ce ii dedic duduiei anonime cateva cuvinte intr-o maniera civilizata, hop apare la orizont, aceeasi Marie, dar cu alta palarie. Pentru mine mirela1970 este exact anonima, dar cu un nume fictiv de data asta. Pentru ca am blocat postarile sub anonimat, fatuca frustacioasa si-a creat repejor un cont ca sa poata sa ma mai improaste cu venin. Numai ca de data asta m-am imunizat super bine. 
Veronica , urmaresc de mult timp blog-ul tau si mi-au placut unele dintre articolele tale . Parerea mea este ca acel sau acea "anonim/a" nu a vrut decat sa iti dea un sfat cu toate ca a fost putin rautacios . Si eu sunt de aceeasi parere si anume ca trebuie sa o lasi mai moale cu internetul si sa te preocupe mai mult viata ta personala si cei dragi (in special fetita ta care are cea mai mare nevoie de tine) . Sa spunem ca sunt putin mai mare decat tine si am vazut altfel abordarea acelei persoane . Succes in continuare si sper ca ai luat sfatul meu ca atare si nu ca pe o ofensa.
 Mirela sulii si-a aventurii, te rog fa 2 pasi mai in spatele blogului meu.  Prezenta ta imi bruiaza conexiunile. 
De cat timp ma citesti? Ce stii tu despre mine? Habar nu ai cine sunt, dar te vari ca musca in fundu calului, ca ti-e fomica, iar papica ta se compune din fecale, venin si rautate. 
Si de ce cred ca e una si aceeasi persoana? O arde in aceeasi maniera: ca sa o las mai moale cu internetul si sa-mi vad de viata personala si cei dragi mie. Pfuai. Da tu chiar esti nesimtita rau de tot. Da ce te *ute pe tine grija ce fac eu cu timpul meu? Da ce ai vrea sa fac? Sa stau toata ziulica la crataita? La frecat WC-uri? La calcat? Sa fac vizite de curtoazie, doar asa de amorul artei? 
Alo Mureluta. Eu sunt o femeie moderna. Ma documentez pe internet, bloggeresc, forumesc, citesc carti on line, retete, articole care ma intereseaza. Daca tu nu ai crescut in era internetului, avantaj eu. Nu am ce sa-ti fac. Nu-s eu de vina de neimplinirile tale.
Ce stii tu despre persoanele dragi mie? Esti cumva una din rudele mele care se bucura de dispretul si indiferenta mea? Iti pare ca ai o viata personala mai buna ca a mea? Sa-ti fie de bine.  
VIATA MEA E VIATA MEA!
Spui ca esti putin mai mare decat mine. Pai decat mai mare si mai proasta ca tine, mai bine la anii mei si sa stiu sa-mi fructific timpul intr-un mod constructiv. Normal ca tu nu vezi in bloggereala un mod constructiv de ati petrece timpu, dar ia aminte te rog la vorbele lu` Lillee:
Hehe...dar anonimul respectiv nu stie ca e mare arta sa poti fi in stare sa scrii, sa construiesti articole si sa mai si captezi? Ce are a face cu viata reala? Se imbina foarte placut amandoua...plus ca iti mai dezvolti si anumite aptitudini in exprimare...Fiecare face ce vrea cu timpul liber, iar eu am ales sa scriu decat sa ma uit la tv. ( ceea ce ai facut si tu, sunt sigura ) Dar...e grele...ce sa-i faci. Lasa anonimul in pace, sa-si traiasca viata reala la telenovele si pe taraf :))
Tu cel mai probabil ca-ti omori timpul cautand noi victime de care sa te iei, sa te mai distrezi si tu putin. Sau esti clienta fidela a posturilor cu manele, telenovele ieftine si altor reality show-uri ieftine. Caci tu nu esti capabila sa faci ceva constructiv, dar mai ales pozitiv.

9 comentarii:

magda spunea...

Draga Veronica,nu trebuie sa bagi in seama toata prostia din lumea asta...acum ceva timp eu am renuntat la un blog din cauza asta si am gresit...trebuie sa nu bagi in seama toti prostii si incultii care nu stiu ca internetul este doar un mod de a te informa,de a socializa....ca toti avem o viata a noastra cu bune si rele,dar e a noastra, si daca avem tendinta sa ne punem cate putin sufletul pe tava asta nu inseamna ca discutam cu oricine..discutam cu cine merita sa auda....Eu te citesc,de ex de cate ori am timp si intru pe blogul meu si nu ma obliga nimeni,o fac din placere....Deci,cine nu vrea,sa nu citeasca ce avem de zis.

Lillee spunea...

Care rele mai Veronica? Eu te inteleg perfect. Cum spuneam: lasa-o sa-si traiasca viata cu telenovele...dar iti dai seama ce viata interesanta are de tot intra si iti urmareste blogul pentru ati da sfaturi...isi mai face si cont special pentru asta :)) Se cam contrazice singura. Poate vrea sa-i cedezi blogul, mai stii?

Unknown spunea...

Magda multumesc mult. Si eu am renuntat la a mai scrie pe un forum tot din cauza unor persoane care stau la panda sa te prinda cu garda jos. E problema lor ca nu inteleg ca fiecare alege sa-si traiasca viata dupa bunul plac.
Lillee rele e postarile astea mai rebele. Oricum si eu sunt o rebela uneori. Asa ca...mi le asum. CUM?Sa-i cedez eu bunatate de blog? Neah, nici in visele ei cele mai frumoasa. Sa puna curu la treaba si sa-si faca. Sa-i curga si eu sudori pe cur scriind. Ce numai mie ?! :))))))

Anonim spunea...

Veronicule...io unde eram , bre , cand tu te framantai asa , draga mea? Ptiui...mi-o mers fix la suflet...parca m-ai razbunat si pe mine...Saru-mana , fata draga!

Unknown spunea...

Anuska tu erai mama mea in voiaje. Erai la incarcat de baterii si m-am incarcat si eu din imagini si cele povestite. Da-i in colo de frustatii sulii si-ai aventurii. Cred ca or fi ei buricu pamantului. Ete floesc!

Elena Toma spunea...

Mare ti-e gradina, Doamne si multi frustrati se baga in seama, facand pe istetii si sfatosii! Daca dadeam peste o persoana ca asta cred ca faceam ca trenul! Am avut si eu o data un bagator in seama, dar n-a mai revenit, si cat ma bucur... Imi pare rau doar pentru ca te-ai necajit! O saptamana frumoasa sa ai!

Unknown spunea...

Dna Elena multumesc celui de sus ca m-a ajuta sa-i ignor pe frustaciosii astia. M-am luptat mult timp in sinea mea cu ei. Dar de la o vreme, 7 metri pe diagonala ma doare de ei.

Fetita Junglei13 spunea...

Am o vorba "multi stiu cum arati,putini stiu cine esti".Am si eu un/o anonim,ce vine mereu,acum nu mai lasa comentarii,dar ii vad ip-ul.Eu cred ca sunt sado-maso.Nu merita sa te enervezi pentru ei,faci riduri si nu-i frumos.
Mai intalnisem pe un blog,un "inteligent" d-asta ce sp[unea ca "probabil sunt o grasa plina de cosuri",asta doar pt fatpul ca am gandit ca un copil poate sa fie fericit si cu un parinte,decat sa traiasca zilnic in certuri si scandaluri.
Zambeste,maine poate sa fie mai rau,su poti ramana fara dantura,nu se merita pentru cine nu te cunoastea, sa iti faci nervi.

Unknown spunea...

Ai mare dreptate FJ13...Multi habar nu au cine esti, dr le place sa se dea importanti in viata ta.
Multam de vizita.