Social Icons

joi, 23 august 2012

Mai traim

Salutare natiune! Suntem aici, traim, crestem, mancam, cand mai bine, cand mai prost, ca nah, nici vremea nu e mereu stabila. Suntem mereu intr-o continua miscare, mereu in cautare de ceva nou, sa mai descoperim ce nu am descoperit. Avem un dusman declarat: TIMPUL. Nu ne ajunge sa realizam cand creste acest copil minunat. 
A inceput sa vorbeasca si pe romaneste, dar la baza tot chineza e. Spune cat se poate de clar "copii", cu un accent grav de "o". E fascinata de copii, ii iubeste, ii mai si pocneste, posibil tot din iubire. Azi, spre marea mea uimire a reusit sa spuna "banani". Nu stiu cum, de unde, dar era sa lesin cand am auzit. Indiferent ca vrea sa iti dea ceva sau sa ii dai, ea spune "na". O sa zica si "ia", sunt sigura, dar mai astept. Spune "baii" cand e timpul sa ne imbaiem, spune "caca" chiar si atunci cand vrea sa faca pisu. Nu se cere mereu la oala, dar reusim cand si cand sa mai salvam cate ceva.
E prea comica cand isi ia pernele si spune "nani". Nu adoarme singura, musai sa fie cineva langa ea. Ma topesc precum untul la 1000 de grade cand se intoarce catre mine si ma ia de gat sau de mijloc. 
Am demarat operatiunea cresa, sper sa ne reuseasca si sa se adapteze si la cateva ore fara mine.  Nici la buda nu pot sta singura, nici baia nu-mi tihneste. Mereu si mereu ma striga "Mama!!, Mami!" si mereu cu accent cat sa ma topesc cand o aud. E santajista, te face la sentimente pana obtine ce vrea. Are adevarate crize de personalitate, plange si tipa, se da cu fundul de pamant, cand nu ii este permis sa faca ce vrea. ea crede ca nu exista "NU", dar se pare ca se inseala. 
Aici gasiti cele mai recente poze cu noi!

0 comentarii: