Social Icons

sâmbătă, 9 iunie 2012

Cum vine asta?

De mult timp, tot plimbandu-ma cu Mariuca, ba pe ici, ba pe colo, am vazut tronand la intrarea unui fost parc, o tablie cu un orar de batut covoare si de joaca pt copii. Dupa scris mi-am dat seama ca tablia este pusa acolo de pe vremea raposatului si din dragi amintiri, lumea posibil sa nu o fi dat jos.
Mai saptamana asta spre inceput, tot la fel, plimbandu-ma cu Mariuca, vad un alt parc, cu o alta tablie cu program de joaca pt copii. Program de joaca in parc pt copii? Cum vine asta? O sa tre din nou prin zona sa ii fac o poza sa va arat.
Cum sa-i restrictionezi programul de joaca copilului in parc? Si daca copilul meu doarme sau e prins intr-o alta activitate creativa cand e voie de joaca in parc, ce sa-i fac? Sa-i spun "Draga mamii, daca vrei in parc, mergi acum, mai tarziu nu mai ai voie, e in afara orelor de joaca"
Eu sincer nu pot digera chestia asta. La voi cum e?

6 comentarii:

Unknown spunea...

Programul este pentru orele de odihnă de la prânz, pentru dimineaţa f devreme sau seara m târziu şi eu sunt cumva de acord. De exemplu, dacă stau lângă un parc sau lângă bătătorul de covoare şi copiii dorm de prânz nu m-aş bucura ca de afară să se audă prea multă gălăgie. Oricum, in general se cam respectă fără să le zică cineva!
La orele prânzului, în zilele de vară, rareori găseşti copii gălăgioşi prin parc sau oameni care să bată covoare! De obicei e linişte şi pace :) Probabil programul de pe tăbliţa de demult s-a imprimat în mintea tuturor deja :)
Zi cu soare!

Fetita Junglei13 spunea...

Cu program,de la 8 la 24.

dinutzel spunea...

Pai Vero, eu ieri am fost in centru si erau o groaza de copii, cei mai multi mai maricei, 4,5,6 ani si ma durea capul la propriu. Plus ca era sa iau de vreo 3 ori o minge in cap ca zbura pe deasupra statuii, atat de tare o aruncau. Ema e mica si fugea de colo-colo, dar ametisem sa ma uit la toti sa nu o dea jos, sa nu o loveasca. Asa ca eu zic ca programul e ok. Macar la amiaza sa fie liniste! Romania nu e o tara atat de "civilizata", oamenii fac numai ce vor mereu si cred ca ai observat ca unii parinti nu-si strunesc deloc copiii sau macar sa aiba grija de ei si sa nu vorbeasca la telefon sau cu o alta mamica. Asa ca eu is de acord. Si cand is mai mari ies singurei in parc, cred...Dar sunt curioasa, daca vin inafara orelor de joaca, ii fugareste cineva?

Unknown spunea...

Eu nu vorbesc de Centru, unde copii alearga care si incotro, eu vorbesc de parcuri!

iculici spunea...

poate dupa copii e randul parintilor.
sigur nu e scris pe tablita aia si program de joaca pentru parinti ?
:)

va pupacim.

dinutzel spunea...

Pai si ce, nu tot alearga si tipa copiii mai mari? Eu in centru eram atunci, dar s-a intamplat si la locul de joaca. Poate o sa am alta atitudine cand Ema va face la fel :)