Social Icons

luni, 21 martie 2011

Stelele au decis

Cica de azi, oficial, am intrat pe taramul zodiei Berbec. Si Mariuca tot nu a aparut. Si buni cred ca a dormit bine in ultimele seri, ca nu s-a nascut nepoata in seara lunatica.
Asa ca, eu si domnu` M vom avea o berbeaca :))) O fi bine, o fi rau, nu stim, dar parca suna mai bine berbeaca decat pestoaica :)))))). Inca nu m-am apucat de cautat trasaturile, caracteristicile copilul nascut sub zodia Berbecului, ca intai tre sa vedem cand se naste, unde se naste, ora, ca sa-i facem astrograma completa, nu pe bucatele.
Sigur m-am dilit de tot pe parcursul sarcinii. Mai ales acum la final cand hormonii dantuie si feste-mi joaca.
Azi fusar-am la control. Suntem grase si frumoase, capoase, nu dam semne de nastere pana duminica, crestem  intr-o zi cat alti intr-o saptamana. Se pare ca se dezvolta chiar bine de tot mandra mea. Ii prieste in pantece la muma`sa. Numai ca avem lichid cam putintel si sa vedem de va fi nevoie sa o scoatem mai devreme de termenul ei legal :)).
Din pacate nu mai pot face epidurala, daca va fi sa nasc natural. Anestezistul asta nu e specializat in asa ceva si doc m-a sfatuit sa nu ma las cobaiul nimanui. Si cum alt anestezist care sa faca nu mai e la noi in targ, va trebuie sa mergem pe naturala simpla, fara ajutor in caz de dureri insuportabile. Dar vedem miercuri in ce ape ne scaldam, ca mandra iar si-a pus margele in jurul gatului, insa nu destul de stranse ca sa impiedice o nastere naturala. M-a cam speriat faza cu lichidul putin, dar vedem miercuri.
Dar pana atunci, ma bucur ca voi avea o berbecuta!!! Beee!!!!

12 comentarii:

Anonim spunea...

Ioii , vine pe lume o capoasa si-o ambitioasa...hehehehe....sanatoasa sa fie! :-))

Unknown spunea...

ha ha...va compatimesc...am si eu o berbeaca!!!va urez de pe acum nervi de otel!
pupam burtica cu berbeaca!

Anonim spunea...

Pai...beee! Berbeaca sa fie. Da' roz. Acum n-ai ce face, e primavara, plin de berbecuti veseli si oite incantate, trebuie domnul sa prinda vreo doua si vopsite barbie style sa le aduca. Le hranesti cu briose Barbie pana creste fata mare sa le incalece. Eu asa as face :D. Sau macar o blana de berbec roz in fata la semineu as pune. Daca nu-i semineu, macar cuptor.
Vlad

Fetita Junglei13 spunea...

Eu am zis ca are personalitate.Face numai ce vrea ea.
>:D<

Mariana spunea...

Copii caposi si cu atitudine sunt destepti!
As doi eu(ce sunt eu?)ca Mariuca sa se nasca vineri 25 de Buna Vestire!Doamne ajuta!
Defapt important e sa se nasca intrun CEAS BUN!
Scuze daca am drranjat cu dorinta mea!

Unknown spunea...

Dragilor ma facti sa plang de sa tremure camesa pe tine. De fapt, in ultima vreme eu cam tot plang, asa de emotii, ca se apropie the big moment.
Daca maine nu da vreun semn de venit, vineri gata, ii vine sorocu

Miha spunea...

Sa fiti sanatoase! :)

Abia astept sa-ti vad berbeaca mica. :*

Lillee spunea...

Berbecii sunt ambitiosi,incapatanati, cu personalitate puternica si nu prea se lasa calcati in picioare. Toate atuurile necesare in ziua de azi. :) E o zodie puternica si asta e un lucru super bun. Asa ca nu-ti mai face tu probleme de lichid, de epidural.... berbecuta ta va face ce vrea ea :)) Iar pe mami a ei nu o va face sa sufere prea mult pentru ca sunt si foarte iubitori si loiali. Va pup pe amandoua. Bucura-te de cat timp mai ai pana la nastere si incearca sa fii cat mai linistita pentru ca dupa aceaa... cu un pui de berbecut in casa nu va fi prea usor. Nu m-as mira sa faca nazuri la culoarea scutecului :)))

Deeamaanth spunea...

Dupa ce iti va manca viata si nervii, iti va bucura sufletul! Sunt fiinte speciale:
imperioase, iubarete, ambitioase, superinteligente, superactive. Fara ei, lumea ar sta pe loc. Deci, cu Berbecuta inainteeee!!!!

Loredana spunea...

Doamne ajuta!
si eu am o taurita si o berbecuta. doua cornute, cum le alint cu drag. mezina e berbecuta, dar e prea mica sa ma hazardez in datul cu parerea.
sa vina sanatoasa!

Unknown spunea...

Veronica, apropo de masa de noapte, eu nu vreau s-o scot ca-i prea dolofanel ci pentru ca se scoala pres des noaptea. In fapt, nu e vorba ca trebuie scoasa masa de noapte ci mutata mai tarziu. Acum, se culca de la sase seara, nu te mai poti intelege cu el altfel. Se scoala la 8 pentru baita apoi doarme continuu pana pe la 1 - 2 noaptea, adica 4 - 5 ore continuu. Daca s-ar culca pe la 8, eventual inca o masa sa fie la 12, ar putea dormi cam pana la 5 dimineata. Cu alte cuvinte ar trebui sa-i mutam ora de culcare cu doua ore mai tarziu dar e cam greu intrucat bebe tine mortis sa se culce la ora sase seara.
Apropo de Mariuca, cunoscand de aproape cativa berbeci si berbece (inclusiv iubi al meu), iti spun eu nu sortii au decis ci chiar bebe in persoana in colaborare cu Doamne Doamne. Sunt niste copilasi simpatici, nazdravani dar atat de caposi......No, las, sa fie sanatoasa. Nastere lina si asteptam vestiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

Lillee spunea...

Am auzit ca maine e ziua cea mare. Iti doresc nastere usoara si fii puternica. Maine ma voi gandi toata ziua la tine. Totul va fi bine, fruntea sus. Sunt cu gandul alaturi de tine. Va pup pe amandoua si sa ne auzim cu bine dragelor :)