Social Icons

joi, 10 martie 2011

M-am saturat

Aici mi-am exprimat revolta si indignarea fata de un cancan mediatic. Acum unde dau si unde ma suces, pe toate canalele de TV, dar pe aboslut toate, dau peste asa supra-numitul "divort al anului" si mai nou despre neintelesul divort al Zavorancei de Pepe.
E cam devreme ca divortul Columbenilor sa fie numit "divortul anului", caci suntem abia in luna martie, pana in decembrie mai avem multa mamaliga de mancat. Acum sunt sufocata de alti doi mamiluci care s-or gandit sa divorteze. Cred ca cele doua cupluri sunt intr-o competitie acerba: cine face ratingul cel mai mare :)))
Cum sunt o femei casnica de ceva vreme, normal ma uit si la TV. Dimineata urmaream o dezbatere despre noul cod al muncii si in plina dezbatere intervine moderatoare cu vesti ultra-mega-surprinzatoare: Zavoranca este asteptata sa depuna actele de divort. Beiii tanti cu mintea creata, dar chiar crezi ca pe mine asta ma interesa atunci? Uite asa va pierdeti "urmaritorii" fratilor, ca atunci cand sunt lucruri cu adevarat importante de discutat, veniti si ne perturbati mintea cu chestii de 2 lei. 
Eu sincer nu ii inteleg pe vip-ii astia. Chiar trebuie sa stie toata lumea ca ei divorteaza, ca nu sunt in stare sa-si rezolve problemele pasnic si decent, ca nu au bunul simt sa-si spele chilotii si sosetele in familie, ei intre ei? Chiar trebuie sa polueze atat de mult totul? 
In toate ziarele si pe toate canalele numai de ei auzi. Da pe mine nu ma intereseaza asta, sincer va spun. Va rog, nu ma mai sufocati cu stiri bomba, ca oi face naibii infart. 
M-am saturat de atatea cancaniade. Vreau si eu sa ma uit la TV fara sa aud de asa-zisii vip-i :)))

3 comentarii:

Anonim spunea...

Haaai mai Vero si la ce sa trozneasca natia seminte daca nu la Pepe si Elefantica + Urinel si Hormonica?? Acum, neah cele doua cupluri vizeaza segmente diferite de audienta, suntem de acord aici, da? Si doar nu vrei sa tii fetele de pe centura si euglenele de Dorobanti dezinformate? Adica ele ce tasteaza cu unghiutele pe blecberi daca nu zice tanti aia de devort la stiri??? Esti tu cinica fiindca vrei sa cultivi natia cu legea muncii... Cand e stiut ca ele nu muncesc ca se strica maniuchiura! Cinico!
Vlad

Lillee spunea...

Nu cred ca ai vreo sansa ( cel putin in perioada asta ) sa te uiti la tv fara sa dai peste cancaniadele astea...tiganie, asta e. :)

Fetita Junglei13 spunea...

al anului?Hmmm, pai si cu secolul ce facem?
Mariuca ce parere are despre asemenea emisiuni?